Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Zombicide: 2nd Edition
Zombicide: 2nd Edition will be coming to Kickstarter on October 16th at 3pm EST!...
No uvidíme, snad to nebude ten elektronickej shit jak byl na Gayconu... :-)
"I want to play a game." Jigsaw
Elektronická
podložka pro Zombicide má být až příští rok. Tohle má být klasická vylepšená reedice.
zde
už je to tady :)
30-42$ do EU ? to je docela úlet
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
- vytvořil jsem:
- Zombicide: Černý mor ( nové zbraně, SETY, Legendární, více jak 140 kartiček)
- Dice Throne: Season Two - překlad karet do CZ + grafika
- Munchkin - A3 inventář
- Decrypto - nové karty slov
- Sagrada - nové karty
- Cartographers - karty
- Šerif z Nottinghamu - CZ karty zboží, CZ promo karty, CZ merry men karty
- Troll - nové karty kořistí
První update
Zombie Swimmer je boží..... :-)
Ne
Děkuji,ale nějak se mi to nelíbí.BP+GH se mi líbí víc.
...
Zatim pockam, zaklad s postou za skoro 150 toho zatim moc nenabizi...
hmm
Sice jsem to po spuštění KS backnul, ale nějak mi to nesedí a vzhledově mě to také moc nezaujalo. BP, GH i Invader se mi líbí mnohem více. Uvidím jak se toto dál vyvine, ale zatím to vidím na zrušení pledge.
:)
Vizuálně mi to přijde naprosto nezajímavé. Možná daň za to, že je to kompatibilní s 1. edicí, která už je stará nějaký pátek.
ad kampaň
Hra není můj šálek kávy a pro mne nezajímavá, nicméně koukl jsem se ze zájmu na kampaň.
A to už je opravdu jen a jen hloupý plastfest, a to mám figurkový hry hodně rád. Nic jiného, než hory miniatur snad není v kampani ukázáno, krom asi 10 nebo kolika možností pro pledge. Je to Zombicide, tuny minis, kupujteee, nebudou..
Po několikáté už podobný styl, podobný průběh a stejně jim to lidi baštěj. Smutný.
Docela se v téhle souvislosti bojím, co provedou s Ankhem, na který jsem zvědavý. Že pošta bude randál, s tím už tak nějak počítám, ale.... To budou tuny placených addonů za ukázané figurky bohů, celková cena 250 USD plus pošta.
Jak se vůbec opovažujete...
kritizovat hru, kde jednou z postav je puberťačka na kolečkových bruslích s motorovou pilou v ruce?
---
Zarytý odpůrce figurek, který zastává názor, že hromada plastu ze špatné hry dobrou hru nikdy neudělá.
Fleder
O Ankh bych se nebál, to je Langův opravdu vlastní projekt, nemyslím si, že by herní allin mel jít přes 150 dolarů jako u Rising Sunu (kde je na strategii už trochu zbytečně moc obsahu).
Luke
No já se spíš trochu bojím, co vše v tom základu bude /ty velký a ukázaný figurky tam podle mě 100% nebudou/ a pak, jestli zas SG budou honěný jen další tunou pidiplastáků.
A all in za 150, hmm..jako zatím mám nejdražší pledge 130, dejme tomu...ale to byla hra s váhou snad 10 kilo, a rozhodně ne jen figurek.
150 USD + jejich 60 USD(spíš ještě víc) pošta ..a dávat přes bůra za jednu takovouhle hru ala BR nebo RS...to už mi fakt přijde přehnaný a zcela neodpovídající.
No maluju čerta na zeď, uvidíme. Spíš mi ten přístup CMONu obecně nějak začíná dost vadit a raděj podporuju jiný vydavatele/tvůrce..
Fleeer
Malujes :) souhlasim s Lukasem, ze Ankh je ze serie Lang strategy. Rising sun je obri a herni all-in byl za 150 a obsahoval hodne velke figurky. Bohove budou urcite v zakladu, pridaji jedno rozsireni s bohy navic a zbytek bude v stretchgoalech. Mozna trochu podrazi ale za max 160 plus 46 postovne, to je muj tip
Fleder
No jestli jim to lidi pořád tolik baštěj si nejsem tak úplně jistý. Invader už nevybral zdaleka tolik co Green Horde.
1st: 5,258 backers pledged $781,597
S2: 8,944 backers pledged $2,255,018
S3: 12,011 backers pledged $2,849,064
BP: 20,915 backers pledged $4,079,204
GH: 27,236 backers pledged $5,004,614
Inv: 18,486 backers pledged $3,352,208
Tak uvidíme jak to bude vypadat tentokrát. Zatím
2nd: 7,477 backers pledged $ 953,005
ale času je ještě dost a dost. Jen nejsilnější bývá první a poslední den a já bych skoro řekl, že výšin GH nebo BP se nedočkáme.
EDIT:
30.10.: 2nd 12,404 backers pledged $ 1,764,379 (týden do konce, ale nečekám, že by se dosáhlo byť na Inv)
prenosne zombicide
Co rikate na tu malou verzi? berete nekdo?
A myslite, ze se to dostane k nam normalne do prodeje?
2vkjmch
Hodně mně překvapuje, že se CMON nedrží fantastky, zaručeně by jim to přineslo nejvíce peněz. Tady každý nemusí souhlasit, ale první 3 díly zombicidy mají svoje mouchy. Black plague a následně GH vybrali majlant kvůli fantasy settingu. Když vezmu inv, tak mi nové mechaniky přišly jako krok vpřed, čistě podle oznámených změn to zavánělo nejlepší hrou z hlediska hratelnosti, přesto to backlo podstatně méně lidí než GH. A ta nová moderna...autoři se mohou třeba rozkrájet, ale na BP nebo GH nedosáhnou...IMHO jenom čistě kvůli settingu...ony ty tuny fantasy figurek jsou využitelné i jinde/malují se i tak cmon necomon.
czechImenhotep
A nebo si to chteji vyzkouset a za rok/dva vydaji to stejne ale zase ve fantasy settingu (story mode, travel verzi)
přenosné
tak mě by lákala jen ta přenosná verze, ale ta samostatně vzít asi nejde, jedině že bych se k někomu přidal
parťák
Ahoj,
uvažuji že backnu tak bych se k někomu přidal nebo bych někoho přivzal...
Hradec Králové ale není problém i Praha, Pardubice.
5h
Pět hodin do konce a tipl bych si ,že vyberou víc než minule.
Invader 3.3M$.
...
Mám backnuto, kdyby se někdo chtěl přidat - Plzeň
CMON
Tak se dělá byznys :+)
Královna s rotačním kulometem mě celkem dostala .
Ale překonal to Trump s akáčkem. :+)
Kickstarter
Tak nakonec se vybralo 3.4 M, čili o něco málo více než v předchozím Invaderovi, ale výrazně méně než u Black Plague či v případě rekordního Green Horde.
Na druhou stranu téměř 22k backerů je po Green Horde nejlepší číslo v celé Zombicide sérii, zřejmě se CMON ještě napakuje v Pledge Manageru :)
...
Za me docela shit, akorat tuna plastu a to mam plast rad...:(
Zombicide - opakování
1st: 5,258 backers pledged $781,597
S2: 8,944 backers pledged $2,255,018
S3: 12,011 backers pledged $2,849,064
BP: 20,915 backers pledged $4,079,204
GH: 27,236 backers pledged $5,004,614
Inv: 18,486 backers pledged $3,352,208
2nd: 21,735 backers pledged $3,410,084
Pro mne překvapení neb jsem čekal pokles oproti Invader.
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Radlands - set herních podložek
Akt. cena: 680 Kč
Končí za: 12 hodin