Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Terraria: The Board Game
Re-logic nedávno na Steamu oznámil přípravu Terraria: The Board Game. O vydání by se měla starat společnost Paper Fort Games prostřednictvím crowdfundingu. Určitě neplánují vydání tento rok (otázkou zůstává, jestli plánují tento rok spustit kampaň), mělo by se jednat o větší hru, ale další informace se budeme dozvídat postupně v následujících měsících.
Jako fanda Terrarie na PC jsem nadšený a hra jako taková nabízí nespočet možností, což vnímám jako úžasnou příležitost, stejně taky jako kámen úrazu, kde honba za věrnou kopií PC hry už skončila pro mnoho deskovek špatně.
Já jsem zvědav. Jsem taky fanouškem, ale uvidíme co vykouzlí na stole.
Som zvedavy, neviems si uplne predstavit gameplay vzhladom na zaner PC hry.
zkouknul jsem kampan, podival se na ty dva “recenzenty”, kteri hru hodnoti a opet musim vynechat, ta hra vypada jeste hure, nez jsem si to predstavoval a pusobi podprumerne ve vsech aspektech a nenabizi vubec nic, co by nebylo jinde zpracovane lepe
Já mám na Terrarii okolo 400 hodin a nevidím jedinej důvod proč si ji kupovat i na stůl. Dá se sehnat za pár korun a nabídne zábavu na stovky hodin.
Nie je náhodou informácia o preklade v kampani… vďaka
Jako dovedu si představit, že s kamarády to může umět vytvořit zábavný večer u deskovky, když mají všichni rádi Terarii. Ale pro mě to nebude i díky množství textu.
Navíc ten, kdo ten projekt vede, nemá úplně čistý štít, takže pozor na to: Another dishonest company just made $1,000,000 :( - YouTube
nenech se zmast. KoA tam plive jenom nejake sve domnenky, vyklada nepodlozena obvineni a uz se naslo par lidi, co ukazali, ze v nekterych vecech vylozene lze. ten si jede svoji clickbait kampan a vydelava na tom
Já to budu zmiňovat zítra…věřím že objektivněji ;-)
--------------------------------------------------
Lazy - Cat - BG
No Game - No Life
@LurDaeron Ten, kdo ten projekt vede, čistý štít má - předchozí kampaň Cosmoctopus byla naprosto v pohodě, sám jsem byl účastníkem. Ten, kdo studio vlastní, vlastní i jinou společnost, kterou zároveň vede, a vydali Senjutsu. Ten projekt byl mnohem větší a složitější, přesto doručili takových 95% her (včetně mojí, naprosto bez problému)+zajistili retail. Byl to COVIDový projekt, vše se protáhlo, kvůli složitému fulfillmentu udělali chyby, takže teď možná 100 lidí (z cca 12000), spíš míň, ještě nemá svoji hru, když ostatní ji mají už přes půl roku. Což je samozřejmě špatný, ale zároveň dávají pravidelné updaty, nikdy nechtěli žádné peníze navíc, prostě zdá se, že se to snaží vyřešit, jen si prostě ukousli příliš velké sousto.
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Mythic Battle Ragnarok EN/FR
Akt. cena: 2200 Kč
Končí za: 20 hodin