Tang Garden: Seasons
Thundergryph Games oznámili kampaň na poslední rozšíření pro #Tang Garden. Kampaň začne 22. 2. a poběží 21 dní.
Co očekávat?
Link na kampaň - https://www.kickstarter.com/projects/gonab/tang-garden-seasons
Nevite jestli behem teto kampane bude moznost dokoupit i ty predchozi?
už jsem se jich ptal tak uvidim jestli mi daj vědět
Tak prej jo :)
"previous expansions and add-ons will be available in the campaign."
@Ankanator, ano půjdou koupit i předchozí rozšíření a addony. Jen #Tang Garden: Ghost Stories nebude číslované jako tomu bylo v původní kampani.
Dekuji moc za odpoved, tak to si pockam na kickstarter se vsim. Ta hra vypada nadherne.
Sám vlastně netuším (ususuji podle obrázků ze hry), ale komponenty jsou jazykově nezávislé, že? :) Že stačí jen cz pravidla/přeložit posléze.
@JimboSlinger ano vše kromě pravidel je jazykově nezávislé
Kdo by to chtel chtel komplet, tak ted je dobra šance. Udajne ma jit zaroven o posledni rozsireni. Zaklad mam a hral ho zatim 2x a je to docela dobry. Mam rad tuhle tematiku, takže za mě beru.
Zdá sa, že po dlhšom čase zase podporím nejakú kampaň, priateľka zbožňuje japonské / čínske záhrady tak čo by som pre ňu neurobil však? ;-)
Tak kampaň je spuštěná.
45€ pro Seasons, 190€ pro All-in. Samotný Big box s GameTrayz bude jako addon v PM.
Koukal jsem, beru ten architects collection. Mam zaklad a tady mam zbytek. Shipping je docela zloba. 20 € …a v připade 2 kopii her 18€. coz se asi da usetrit neco no.. ale zadna slava
Ono to je fakt Big Box. Jestli si to pamatuji správně, tak Gon zmiňoval, že to je 460x300x120.
Pozeral som na to , ale nie som z toho múdrejší, ak by som chcel iba základ plus všetky rozšírenia a nejaká drevená krabica ma nezaujíma, tak to sa tak nedá?
A druhá vec, ak by som si kúpil ten ich parádny insert zmestia sa tam vôbec všetky karty v obaloch?
Dá se to udělat tak, že si pak jednotlivá rozšíření dokoupíš v pledge manageru.
Ohledně karet, insert s obaly počítá. Od týmu zaznělo i něco o ilustrovaných obalech. Zjišťuji víc
Jak pise tabackej urcite to pujde v PM. Ale spocital sjem si to a nevyjde te to o moc levneji. Jako doufam ze cena tech oststnich rozsireni by mohla byt 40€ ale pocitam radeji 45 pac vse slo nahoru. Tedy core + season 85€ + dalsi 2 rozsim po 45€ he dohromady 175€. Tak nvm jestli by eventuelni moznost to vzit separatne byla takova vyhra jelikoz all in ma I spostu dalsich veci jako miniatury, mince, a dalsich bonusy.
Ja nie som fanúšik veľkých krabíc do ktorých sa všetko zmestí, ale asi máš pravdu , že sa to cenovo zrejme ani neoplatí. Ani nevieme ceny aké budú v tom ich bazáre či ako sa to volá.
Tak vzdycky to muzes prodat co se ti nebude libit :)
Tak ceny jsou víceméně známé. Jednotlivé addony jsou vypsané a Golden Age je 30€ na jejich webu, Ghost Stories bude tak 40-45€.
Jediné co není známý jsou ty souhrnné, hardback pravidla.
Jsem trochu v ambivalentní pozici, aktuální insert vůbec není špatný, je celkem přehledný (stromy mám teda v krabici od Ghost stories, aby byly stále složené). Čekám že podobně šikovná bude i nová krabice od rozšíření Seasons.
Ale na druhou stranu se tím bix boxem uspoří dost místa ve skříni, pokud jak se píše budou rozměry 460x300x120. Co mě zajímá, o kolik rychlejší může být nachystání hry z nového insertu (u starého mi to přijde docela rychlé a přehledné, ale musím vyskládat komponenty na stůl - že bych tedy v tom all-in boxu pouze vyndal plata s komponentami bez nutnosti je přeskládávat?). No rozhodnu se asi až v PM až bude víc informací…
ahojte,
kdybyste chtěli, dal jsem na bazar mou KS verzi. Nikdy nehraná. Vůbec jsme se k tomu nedostali, a teď vidím, že tu o tom diskutujete ( takže mi už asi 1-2 roky leží v Kalaxu).
Tak pokud někdo chcete, je to tam za stejnou cenu, jak koupeno. ( možná i trochu míň, protože dřív bylo € za jiné sumy)
Tak se spustilo hlasování o tom, jestli bude big box krychle o hraně 300, nebo se nechá cihla 460x300x120.
Hlasuje se zároveň i o tom, jak má být členěný insert. Jestli podle rozšíření nebo podle komponent.
EDIT: PM se otevře o týden později, až 30. 6. a bude otevřen do 15. 9.
Na konci kampaně se spustilo hlasování o tom, jaký rozměr má mít krabice. Celkem drtivě (72% z 1,9k odpovědí) vyhrála 30cm krychle.
Pokud by se někdo chtěl přidat, je možné v rámci pledge vzít maximálně 2 extra kopie, dejte vědět.
V rámci PM budou v limitovaném počtu dostupné deluxe edice předchozích her. #Iwari a černá edice #Tao Long: The Way of the Dragon budou dostupné naposled, žádný dotisk nebude.
Blood rage
Akt. cena: 820 Kč
Končí za: 9 dnů