Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Steampunk rally fusion
Spustili novou kampan na standalone "rozsireni" hry Steampunk Rally. Kdo nema puvodni zaklad, existuje i moznost vzit komplet edici...Brno
Beru Atomic deluxe, osa Zabreh n.M. - Brno - J.Hradec. Kdyby se chtel nekdo pridat, tak do zpravy. Melo by to vyjit na nejakych 95 dolaru (5 postovne, 75 krabice + 19 % VAT) a v pm pujdou pridat dalsi krabice
SK/BA
Atomic Deluxe pre Bratislavu.
Cena: myslím, že Pepsson tam má drobnú chybu (ak nepozerám zle). Druhá krabica je so zľavou 20%, takže
(75usd + 0,8* 75usd) * 1,19 + 5usd = cca 83 usd /ks
Aha
Tech 20% na krabici jsem si nevsiml, to se omlouvam :) kazdopadne, pomer se jeste muze zmenit s poctem krabic, a zatim neodpovedeli, jestli bude sleva i na dalsi krabice a jak to pak bude s postovnym. Kazdopadne, nabidka plati a cena bude samozrejme aktualni
Edit: tak sleva bude podle vseho na kazde dva pary, ktere budou v pledgi
EU friendly
Tak, a Roxley za nas pokryje i daň
Fusion
Je tu někdo, kdo by se chtěl spojit pouze na Fusion (původní hru má nebo nechce)?
..
To vypada jako neco, co nutne potrebuju. Asi pujdu do obou verzi.
...
Někdo z Plzně a okolí na Atomic Deluxe?
EDIT: Obsazeno
Atomic praha
Beru atomic v Praze, rád se přidám, rád někomu vemu...
Atomic HK
V Hradci Králové někdo do dvojice na Atomic?
edit: Dohodnuto s Rpecko
Multi Pledge
Po poslednom infe sa oplatí asi ísť do väčšej skupiny. Od druhej hry sú všetky ďalšie so zľavou 20%, takže každým ďalším kusom je jednotková cena nižšia. Poštovné ešte nie je finálne, to bude v PM.
Edit: Ups, ešte som nepozeral. Tak nič, zlá informácia. Sry.
Multi Pledge - korekce
Později to uvedli na pravou míru.
Každá 2. hra v Multi Pledge je - 20%
Ostrava
Čus, koukal jsem na to a cenově to vychází fakt dost slušně. Je tu někdo z Ostravy a okolí, kdo by šel se mnou do Atomic Deluxe pledge? Kdyžtak napište do zprávy, díky :-)
Olomouc
Je někdo, kdo by se přidal na Fusion Deluxe v Olomouci nebo okolí?
ATOMIC Praha a okolí
ke komu se mohu přidat pro ATOMIC ? ( asi nejlépe Praha )
@pepim jdeme do toho společně ?
BA, TT atomic pledge
Rád by som sa pridal niekomu z okolia, ešte uvidím či má voľné kolega Lonpvet. Hra ma zaujala a asi ma ja presvedčila.
atomic pledge
Je tu někdo, kdo chce atomic pledge a nemá nikoho do páru? Jsem z Liberce, ale zásilkovna to jistí...
edit: Dohodnuto s MistrYpislon.
SAGARA
já, napal jsem ti zprávu
Atomic pledge
Nepřidá se někdo ke mně mezi Jičínem a Hradcem Kr. ?
Pescado
Poslana zprava.
late pledge
Je ještě aktivní pledge manager, pro ty, co jste přispěli? Já jsem to jaksi nestihl a přidal bych se k někomu, pokud to ještě jde.
PM
Pledge manager je otevřen do konce června. Lze v něm přidat dokonce KS edice jiných Roxley her (např. Brass).
Krabice navíc?
Ahoj, nebral někdo náhodou druhou krabici navíc? Kampaň i late PM jsem evidentně prošvihl. Jde sice ještě předobjednat, ale jak samotná hra, tak poštovné už vyjde dráž. Mám zájem o Atomic Deluxe verze.
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Karty mrtvého muže - nesehnatelná, karty ve fólii
Akt. cena: 230 Kč
Končí za: 6 dnů