Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Starlight
To nevypadá vůbec zle.Backnuto
Já to zatím podpořil. Teda ten core box bez miniatur nepřátel. Ale přijde mi to zajímavé. Samozřejmě jde o model, který je teď in (velký svět na prozkoumání, mise, boje, příběh), ale v tom sci-fi to vypadá lákavě.
Počkám na ISS
Vypadá to sice luxusně, ale myslím, že ISS Vanguard bude dost podobný a raději vsadím na jistotu od AR.
--------------------------------------------------
No Game - No Life
Group pledge
Ahoj, někdo do group pledge? Dost o tom uvažuji...:-)
Group pledge
Asi bych se tomu nebránil. Mám to zatím backnute, ale ještě jsem nekoukal na ta videa. Ale zatím to vypadá pěkně. Mám jen core (ne extra figurky), ale v group bych se asi přizpůsobil (tam už by ten bundle vyšel skoro podobně jako brát sám bez figurek).
Group pledge
Coewolf: Dívám se na to podobně. Figurky nejsou zas tak moc potřeba, ale když by to vyšlo skoro stejně, tak není co řešit...
Group pledge
Já do toho rozhodně jdu, group pledge klidně zorganizuji. Osobní předání poté Brno/Strakonice, případně zásilkovna.
Já se kloním k figurkové verzi, ale pokud bych byl sám, asi bych to bez figurek oželel (možná půjdou dokoupit samostatně v PM).
Jednotlivě:
$72 + $20 = 2300Kč
$106 + $25 = 3250Kč
Group pledge:
$335 + $50 = 9600 Kč (1920 Kč / os)
$494 + $60 = 14000 Kč (2800Kč / os)
* české ceny berte hodně orientačně, dolar za poslední týden vyskočil o 2kč, těžko říct, jak to bude vypadat na konci kampaně.
group pledge
Já bych se asi do brněnské group pledge taky přidal.
altaon
Píši si tě. Jakou verzi preferuješ?
Zatím máme ještě 2 volná místa (+ rezervace pro martinsuna)
Papajezek
Počítej tedy se mnou. Verzi se rád přizpůsobím...
Teď otázka jestli stihneme Early Bird, byl bych za něj rád...:-)
martinsun
Tak už jsme 3, 2 místa volná
pajajezek
martinsun
altaon
jelikož mám příhoz z prvních sekund s číslem 35, nemusíš mít obavy :-)
verze
Staci mi varianta bez figurek, ale taky se prizpusobim.
pajajezek
Já jsem z Prahy, ale klidně se přidám, pokud by se neobjevila pražská skupina. Mám backnuto sám, ale asi si to zatím ponechám, kdyby vás bylo dost.
Coewolf
Zatím s tebou tedy počítám :)
Zatím jsme:
pajajezek
martinsun
altaon
Coewolf
Zbývá poslední volné místo :)
Roste to pěkně
Solidně rozjetá kampaň a docela dost otevřených SG.
Tak kdopak se k nám přidá na group pledge?
M
Roste to pěkně
Solidně rozjetá kampaň a docela dost otevřených SG.
Tak kdopak se k nám přidá na group pledge?
M
Group pledge
Do konce ještě 10 dní a už 5000 backerů. Odemčená hromada herního materiálu navíc.
Chybí nám ještě 1 člověk do skupiny. Včetně poštovného se ušetří 500kč oproti samostatnému příhozu :) Tak neváhejte a šup do toho s námi.
⠀
Zvažuju, že z toho nakonec asi vycouvám. Jako nevypadá to špatně, ale kromě bojů (a fakt pěkných dvouvrstvých desek pro hráče) mi přijde, že moc neukázali, co v té hře bude. A ukázka prvních několika misí mě moc nepřesvědčila, že to musím mít už z KS, takže si asi počkám na nějaké recenze.
Zrušení group pledge
Mě se hra líbí stále a zatím jsem rozhodnutý do ní jít. Zkoušel jsem sehnat lidi i přes jiné kanály, ale nikde se nepovedlo, jelikož nám chybí stále 1 a altaon chce zdrhnout, není na výběr a ruším společnou pledge. Všem vám ještě pošlu zprávu, abyste dostali nějaké upozornění :)
Případně zkusíme domluvit menší skupinku, pokud to bude stále výhodné.
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Paříž: Město světel
Akt. cena: 220 Kč
Končí za: 11 hodin