Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Star Realms Deluxe Nova Collection
https://www.kickstarter.com/projects/1172937197/star-realms-deluxe-nova-collectionfoil cards
Jo, prodávám svoji sbírku a beru novou, ty lesklý karty jsou boží :-D
Ach ta cena...
Foilový karty? :-D
Back to the 90's - úplně jsem si vzpomněl při té barevnosti na Pokèmony od WotC.
...
Cena jeste ok....postovny je vetsi haluz.... Uvidime, mozna se najde dost lidi na retail u nas ve skupine
Pošta
Pošta je opravdu strašná darda.
Toho se dost bojím u Sorcerera, kde budu chtít upgrade.
No a lesklý papírky..stejný zbytečný šílenství jako u Tragicu :-)
Fleder
Jo taky mě to nechává v klidu, foily nepotřebuju, zvlášť když si vezmu, že pak budu mít čast foily, část (Frontiers, Colony Wars a rozšíření k oběma) normální karty, nehledě na to že tam jsou sety který stejně nehraju (Gambits, Events, Heroes) Mám playmat a to mi přijde lepší řešení než ta deska, počítadla stejně používám převážně digitální nebo mám jedno z 3D tiskárny. A krabici a rozřaďovače už stejně mám díky Ultimate Storage Box. Ale chápu, že pro sběratele nebo nováčky asi dobrý.
...
Prave jsem relativne novacek... Mam proxnutej zaklad, takze me tohle celkem laka
...
Ja do toho predbežne idem, nemám zo Star Realms ani kartu. Ale mohol by byť k dispozícii nejaký group pledge...
(a to som myslel, že sa na KS budem tento rok krotiť)
High Alert
High Alert lze pořídit i v rámci pledge na EPIC Jungle (teď byl zprovozněn Pledge Manager). Za 25 dolarů se dají získat 4 standardní balíčky + KS First Strike, za dalších 5 dolarů i plastová dělítka do Storage Boxu.
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Zelená planeta
Akt. cena: 750 Kč
Končí za: 10 hodin