Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Skyrise
Nová hra od autorů Brass, na prvni pohled vypadá velmi dobře a je tam výhodný pledge pro 2.
https://www.kickstarter.com/projects/roxley/skyrise?ref=android_project_share
Vypadá zajímavě, ale na můj vkus tam bude asi hodně angličtiny a návod nebude z jednodušších.
@chubbop je to remake #Metropolys a to neni nijak slozita hra
anglictina (mimo pravidla) je jen na kartach, kde jsou bodovaci podminky a ty tam jsou zaroven vyznaceny i graficky
Oskar,
občas se objevuju v JOUOB.castu
mě se to líbí a kdyby do toho někdo šel, tak se rád přidám
Jdu do retailers pledge, kdyby někdo o hru měl zájem.
Přidal bych se ke collectors edici, když budeme dva, tak to bude o 20 % levnější, kdyztqk pište zprávu.
Jen Collectors (zvolit jde bez nebo s Washem) a Wooden Tokens, ale nemyslím si, že rozdíl v ceně bude natolik výrazný, že by mělo smysl brát Essential, protože Gavan má naprosto vymazlené hry.
@Infidus Jiriczek má i nějaký e-shop, nebo tím myslíš jeho zdejší nabídku na bazaru?
@Jiriczek Máš nějaký hrubý odhad pro cenu collectors edice s washem a dřevěnými žetony přes ten retailers pledge? Rád bych teď na poslední chvíli naskočil, tak jestli je ta nabídka zajímavější než “buddy” pledge (20% sleva na druhou hru, 5 dolarů sleva na poštovném)?
@Filhav tu jsou ceny.
Ahoj,
2090 Collectors
2590 Collectors WASH
290 Wooden
Balíkovna 70 nebo osobně Brno.
Já to backuju sám..
Fyi retailer prices od Roxley
Essentials Edition - $50.40 CAD
Collector's Edition - $76.80 CAD
PreWashed Towers and Island frames - $23 CAD
Wooden Screen Printed Token pack - $13 CAD
@Design díky za odpověď, už se ty informace ke mně dostaly přes soukromé zprávy
Prosím vás, jak v téhle kampani funguje pledge manager? Poslali nějaký formulář o průzkumu, kde jsem odpověděl na pár otázek, co bych tak ve finále chtěl a od té doby nic. =/
@MattBonnet Měl ti přijít email s pozvánku od PM od Backerkitu na konci července. Někdy dojde do spamu. Pokud ti nepřišel, napiš na ks@roxley.com. Ale ještě to není uzavřené.
@UmmA to jsem asi obdržel a vyplnil. V potvrzení z 2. 8. s hlavičkou backerkitu jsem dostal souhrnnou informaci o svých odpovědích a možností je upravit. Dole byl i odkaz na stránky backerkitu s potvrzením mé objednávky s dopočítáním dopravy, DPH a doplňků. Dosud se mi ale ten doplatek nestrhl, jen zkraje července základní pledge, tak nevím, zda jsem něco neopomněl.
@MattBonnet Tak to máš hotovo. Kdy se peníze strhnou záleží na tvůrci, někdo strhává automaticky po vyplnění, někdo až v určité chvíli.
@UmmA prima, moc děkuji =)
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Hrdinove Normandie
Akt. cena: 900 Kč
Končí za: 1 den