Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Rurik - stone and blade
Ahoj,ja beru komplet, kdyby se nekdo chtel pridat.. (Praha)
Kouba76
Ja bych mel zajem o rozsireni. Mohu se pridat?
Kanic
Jsi přidán. Po kampani se domluvíme, jak to bude s placením. Díky
If
Ahoj. Já bych taky měla zájem (o komplet) se přidat, ale jsem tu nová a nevím, jak to chodí. Je těžké tu hru pak hrát v AJ? A kdy by asi byla, nikde jsem to tam neviděla.
Cau, hra je vicemene bez textu, to je asi OK. Ale objednavka z Kickstarteru bude trvat minimalne rok, muj tip je spis rok a pul. Tzn zahrajes si ji az nekdy na prelomu 2021/2022. Ale tak to tam holt chodi ;)
If
Tak ta doba by asi tak moc nevadila. Spíš přemýšlím, co se víc vyplatí. Komplet základ + rozšíření nebo komplet i s tím neoprenovým plánem? Hlavně vzhledem k tomu, že pak clo a DPH asi bude taky dost, co?
If
Pokuď máš u KS kampaně napsáno EU friendly, tak už neplatíš dodatečně dph nebo clo. Je to posíláno z EU, teda když se něco nepokazí.
Takže zaplatíš poštovné a to je vše.
.
Jj, já šel do základu s rozšířením. U těch playmatu mi vadí, že je neumím skladovat..
If
Aha, to jsem nevěděla. Já počítala, že to právě ještě naroste o to clo a DPH. Tak já bych si asi vzala taky jen základní hru plus rozšíření. Můžu se tedy přidat?
Klidne te pridam do pledge, ale s dovolenim budu chtit penize predem. Pokud budes mit zajem, napis treba PM.
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Port Royal Big Box
Akt. cena: 589 Kč
Končí za: 1 den