Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Radlands
Na KS se objevila celkem zajímavá post-apo karetka pro dva od autorů, kteří vydali Brass a Santorini. Máte tři lajny zakončené tábory, které za pomoci karet bojovníků a karet eventů chráníte a snažíte se zničit ty soupeřovy. Hratelnost jssem ještě moc nezkoumal, ale ten ujetý vizuál je přesně můj šálek čaje. https://www.kickstarter.com/projects/roxley/radlandslíbí
Líbí se mi to moc, slyším na deluxe verze a premium materiály (plastové karty od Chip Theory jsou best) a líbí se mi to i herně a designem. Jen ta cena šplhá za super deluxe a poštu docela vysoko, na to, že to je dvojkovka (kterých nikdy není dost) s pár kartama. Možná by stálo za to se spojit (Brno?), dražší to poštovné určitě nebude, než kdyby každý bral zvlášť.
...
Vizuál je moc pěknej. Zpracování hry trochu overkill, ale přečtu si víc, zaujalo mě to. Možná bych tím nahradil Crimson Company, které mě zase tolik nechytlo.
Superdeluxe, ať si nechají, i tak to vyjde celkem draho :)
edit: Tak jsem to shlédnul a jsem v klidu. Počkám si na retail, mezitím vyjde pár recenzí - pak se v klidu rozhodnu.
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Na louce
Akt. cena: 695 Kč
Končí za: 20 hodin