Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Paris
https://www.kickstarter.com/projects/gamebrewer/paris-0Praha a Liberec
Pokud se nás sejde šest, koupím balík Deluxe verze pro šest, čímž každý ušetříme necelých dvě stovky. Kdo se chcete přidat a jste ochotni si to vyzvednout v Praze na metru B, nebo v Liberci v centru, napište mi soukromou zprávu.
Já
Já určitě - Praha, kolbenova
Essen
Přemýšlím nad essen pickupem, otázka je co bude v říjnu... :)
Vyzvednutí v Essenu
I já předpokládám vyzvednutí v Essenu, takže poštovné za nula. Pokud to tedy stihnou...
Aha
Takže ty dvě stovky platí pouze při vyzvednutí tam? Nevím, jestli to teď riskovat
Praha a Liberec
Když koupíme v šesti lidech, každý na hře ušetří 8 dolarů (200 korun). Dále ušetříme za poštovné, protože to dovezu z Essenu osobně. Kolik ušetříme na poštovném jsem nezjišťoval, protože mě to nezajímá ;o)
Praha :)
Ahoj, já bych do toho šel, vypadá to fakt skvěle! Písnu SZ :)
Takze kolik nas je?
3
Zatím jsme tři. Počítám deset dní a pak dám všem nahlášeným vědět, jestli jsme se sešli. Pokud se náhodou nesejde šest lidí, budou ještě tři dny na to, aby si to každý objednal v klidu sám.
Se divím, že nikdo neupozorňuje na tu českou vlaječku... :-)
Deskoherní inkvizitor, občasný překladatel a korektor
Opravdu jen 3 ?
Zdalo se mi, ze Onas, Kadylek, ja a samozreme Frantisek
4
Aha, Onas mi nenapsal soukromou zprávu, jak jsem chtěl, takže jsem si ho nepoznamenal ;o) Takže ano, jsme čtyři.
Je to tak, český návod bude zdarma ke stažení.
Onas to snad upresni
Drive psal, ze si neni jizty, zda ted riskovat, ale pozdeji se pta "kolik NAS je".
Takze, Onasi, dej prosim Frantiskovi vedet.
Nevim, jestli riskovat osobni prevzeti v Essenu - oproti variante s klasickym dorucenim.
Doprava
Přinejhorším to může dopadnout tak, že místo Essenu to pošlou, takže horší než klasická doprava na KS to nebude :o) Nebo co riskujeme?
Pravda, za pokus to stoji!
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Mláďata z Divukraje
Akt. cena: 630 Kč
Končí za: 12 hodin