Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
One Small Step
Engine building / worker placement od Academy Games na téma vesmírných závodů a souboje o Měsíc mezi USA a SSSR.One Small Step
Téma i grafická stránka vypadají zajímavě, ale zatím jsem neměl čas si blíže prostudovat mechaniku hry. Příjemným bonusem je i příslib českých pravidel v pdf verzi ke stažení.
Pokud jste někdo hru podpořil nebo blíže prostudoval, podělte se prosím o své dojmy. Třeba tím pomůžete mě i jiným hráčům se rozhodnou zda má smysl tento projekt podpořit.
Zajímavé
Tohle asi zvážím, možná i v kombinaci s jinou academy hrou - freedom. Díky za info.
___
redaktor Deskofobie
Hra navic
Ta pridavna hra bude asi vzdycky jenom retail verze, co? Chtel bych docela ty Vikingy (potom, co jsem pred casem videl Yedleho let's play). :-)
Hra navic
Podle toho co jsem četl to budou retail verze u kterých budeš mít možnost v Pledge manageru přikoupit rozšíření.
Konkrétně pro 878 Vikings:
https://www.academygames.com/pages/878
Maji rozšíření + 3 ADD-ONy a dva Streatch goaly z KS kampaně, ale to jsou věci které si můžeš koupit samostatně kdykoliv. O tom že by nabízeli něco běžně nesehnatelné jsem nikde žádnou zmínku neviděl.
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Kaskádie CZ
Akt. cena: 620 Kč
Končí za: 1 den