Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
One Deck Galaxy-zacina dalsi group pledge-12mist
Začala kampaň na One Deck Galaxy, pokračovatele One Deck Dungeon. Oproti svému předchůdci má být strategičtější, vysoké hody by neměly být automatická cesta k vítězství. Klasická verze je za $25, deluxe s plastovými kartami a žetony za $45. Nicméně je tam pledge pro 12 lidí, kde jedna hra vychází na $15, poštovné na 2.5$ (+DPH), při dnešních cenách je to skoro zadarmo. Dáme to dohromady?:-)
https://www.kickstarter.com/projects/asmadigames/one-deck-galaxy
Ja se klidně přidám. M
Při těch 12 lidech jdu do toho též :)
--------------------------------------------------
Lazy - Cat - BG
No Game - No Life
Taky se hlásím do dvanáctky :)
Pledge US$ 300 or moreABOUT €255Federation Level: Case of Deluxe Games
A full case of 12 Deluxe copies of One Deck Galaxy, perfect for retailers. All stretch goals included.
INCLUDES:
coz je 25$ za kus
@japao666 Dobrý postřeh :D Předpokládám, že se @UmmA akorát upsal (a chtělo by to opravit). Každopádně za mě je i $25 za Deluxe v pohodě.
Edit: A je mi jedno jestli standard, nebo deluxe.
--------------------------------------------------
Lazy - Cat - BG
No Game - No Life
No on je tam o level níž pledge pro 12 lidí s cenou 15 dolarů za kus za standardní verzi. Tak byste se asi měli dohodnout, o kterou z těch dvou verzí vlastně máte zájem.
Je to tak-ja plastove karticky nepotrebuji, jelikoz se dam davaji ruzne tokeny, tak to na hrani nekde venku stejne neni.Priklanel bych se k obyc verzi.
Daevin má pravdu, jsou možné obě varianty. Osobně se hlásím na palubu na kteroukoliv z nich, ale raději bych Deluxe verzi, rozdíl deseti dolarů považuji za pakatel (s ohledem na dnešní ceny, jak už tu zaznělo :-)).
Jednu normal verzi za 15$ bych taky bral. Diky
Jen ještě přidávám, že preferuji obyčejnou verzi, těch deluxů máme doma pytel a je to hezký, ale hru si užiju s papírovejma kartama a kartonovými žetony úplně stejně.
Rád sa pridám, voľbu verzie nechám na väčšine. :)
Já se taky rád přidám :)
Přidal bych se! Vezmu podle většiny
Tiež by som sa pridal. Nechám na väčšine, či standard alebo deluxe :)
Také bych se přidal k obyčejné verzi.
Obyčejná verze viditelně vede, takže potvrzuji, že i tak mám zájem a zúčastním se, díky :-)
Kdyby někdo náhodou odpadl, tak se klidně hlásím jako náhradník :)
Je otevřený PM, dají se přidávat další hry, poštovné se nenavyšuje. Kdyby někdo chtěl třeba deluxe edici, vychází na $55 (s DPH). Nebo se může zorganizovat další 12ka (normal či deluxe, poštovné se navýší jen o $7), sejde-li se dost zájemců. PM se bude zavírat začátkem září.
Taky jdu do retailers pledge, neřeším žádné místa, je mi jedno kolik standard nebo deluxe kdo chce.
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Na křídlech + Perutě Evropy + Opeřená Oceánie (CZ)
Akt. cena: 2000 Kč
Končí za: 23 hodin