Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Mythic Battles: Isfet
Včera večer se rozjela kampaň na další reskin Mythic Battles, tentokrát do egyptské mytologie. Já do Isfetu nejdu, mám Ragnarok a ten mi bohatě stačí. Ale chtěl bych Krakena do Ragnaroku (+ asi nějaké doplňky jako obaly na karty), tak jestli do toho chcete někdo jít, tak bychom se mohli spojit do jednoho pledge, abychom zbytečně nepřepláceli na poštovném ;)
https://www.kickstarter.com/projects/806316071/mythic-battles-isfet
Ja bych to klidne dohromady dal, ale to jsou tak velke krabice, ze preposilani nedava moc smysl, takze za me jenom Brno a okoli. A je to teda dost drahe, Tlama sem Ragnarok i se stretch goaly dotahla levneji, tak si rikam, ze se na kampan uplne vykaslu.
Ja po zkušenosti s MBR určitě passnu. Rok a půl zpoždění a pak to bylo v retailu o 2 měsíce dřív a levněji
přesně tak koupil jsem to levněji v retailu se SG takže počkám až to bude na planetě nebo na tlamě ;-)
Určitě pass. Což o to, hra je to parádní, ale důvod tady už zazněl. Vše bude dostupné v retailu. Mám KS verzi Ragnaroku navíc a ani za náklady neprodám, ani lehce pod cenou. Takže určitě počkejte na retail.
Aha tak to svoji pledge ruším, chtěl jsem jen addony co nemám. Díky za upozornění.
tak ja som sa tešil, že tam sa budú dať zohnať niektoré staré rozšírenia čo mi chýbajú aby som to mal komplet a nie je totam :(
Asi tiež počkám ked to bude mať tlama, tie veci ako obaly a dice try určite nepotrebujem.
keby tam bol aspon ten box na ukladanie kariet
Nevíte, jak z toho dostat jenom ta rozšíření pro Pantheon? Ta asi do retailu nepůjdu, ne?
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Nebe v plamenech
Akt. cena: 400 Kč
Končí za: 5 dnů