Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Massive Darkness 2: Hellscape
Ahoj, 4.8. se nám rozjede KS kampaň na druhý díl Massive Darkenss. Neplánujete někdo udělat hromadný pledge?Hromadny pledge
Na 90% bych do toho sel. Pockam az co kampan nabidne. Zatim ctu na www.cmon.com desgners diary a vypada to dost slibne.
Hromadný pledge
Jestli tam bude, tak já do něj klidně jdu. Víceméně pokryju Moravu.
Upgrade pack
Tak kdo hru backne první den, tak dostane zdarma upgrade pack, který umožní použít hrdiny a monstra z první Massive Darkness. Supr.
Upgrade
Tak to už mě mají:-)))
Hromadný pledge - martinsun
Pokud nebude zorganizovaný v Olomouci, tak se mnou počítej :)
:)
Navrhuji to přejmenovat na Massive Darkness Diablo - Blizzard Copyright Assault.
.
Tak to šlo rychle. Před chvílí spuštěno a už zafinancováno.
:)
Práskl jsem to tam i s tou kampaní, cancel se dá udělat vždycky. Tak zatím to všichni berou včetně kampaňové expanze, ale není KS exclusive. Každý den se něco odemkne, to jsem u cmonu ještě neviděl a celkem to řeší úvodní nálet. Upgrade pack pro všechny nejen prvních 24 hodin. Draft pravidel, možnost to zkusit na tebletop simulatoru, video z hraní. První dojem je ten, že kampaň se bude řadit k těm lepším.
Anděl na obrázku u shipping information má v ruce dýku. Že by skrytý význam?
Tak jsem nasál vizuál a mám rozporuplné pocity. Andělé líbí, nemrtví stále líbí, hrdinové nic moc, démoni meh, velké figurky démonů slabota. Udělat z Malthaela, anděla smrti z Diabla prapodivnost s chapadly. Andělé a hrdinové mají dynamické pózy, ti démoni jsou takoví statičtí.
Olomouc
se mnou taky počítejte v Olmíku
téměř all-in
počítejte se mnou. Pravděpodobně vezmu většinu obsahu.
Taky beru - heavenfall
Netušíte, bude možnost koupit i MD1? Jinak mi bude upgrade pack dost k ničemu
Potrebuju se k nekomu pridat nemam pripojeni k netu nenaloguju se na KS
Jsem s detma na tabore , signal datovej E nebo nic, ztezi odeslu tuhle zpravu. Vezmete me nekdo k sobe?? Nejlepe Praha?? Diky moc. Jirka
Pokud me nekdo vezme k sobe nejspis ofpovim az v nedeli.
Slysel jsem ze 1. Den je MD1 crossover proto bych rad nekoho sehnal.
Angri
Žádnej stres. Kampaň trvá 21dní a upgrade pack (pokud je mi známo) omezený není a bude automaticky u všech pledge.
Před kampaní psali, že bude hned od prvního dne, možná z toho vznikla fáma, že bude jen první den.
Odhadem to vidim na 279$ dolarů za kompletní obsah MD2.
A jestli tam náhodou dají i MD1 tak tak 550$
:-)
Někdo má jiné tipy?
Taky bych se k němu přidal, Praha
Taky bych se rád k někomu přidal, Praha
grafika
Není to celé moc anime ?
I když koukám, že jednička byla taky
Dnešní update potěšil
Vypadáto, že CMON jde do sebe. Nebo alespoň lidi co stojí za MD2. Reagují na vývoj kampaně a zapracovávají reakce backerů. Jen tak dál.
Zombicide pack Brno
Čau. Ja ho můžu pribrat. Ideálně se pak připomen na konci kampaně.
M
Mega obr
S tím přidaným obsahem se dostáváme do pěkných výšin... no jsem zvědavý jestli bude all-in a za kolik nakonec bude...
pledge
ja to zrusil. radeji ty prachy nacpu do budouci kampane myth
pledge
To já beru všechny enemy boxy a pochopitelně zombicide crossover. Možná kostky. V pokračování MD1 jsem doufal a cena je zatím přijatelná dle předpokladu. Jsem zvědav co ještě přidají.
A ty 3D packy, hmm. Truhly a sloupy mám z MD1, dveře z jiné hry a ty dva mosty jsou zbytečné. Zůstává hellscape pack, o kterém si nejsem jist, že má cenu do něj investovat. A ten organizér sice vypadá dobře, ale přijde mi neskutečně předražený.
Takže případný all-in pledge bych asi stejně nebral.
Add-ony
Tedy ti to tam sypou, teď další ad-on - drak - za 50 USD. Chtěl jsem do toho jít all-in co se týče obsahu, ale to je už teď na 300 USD.
KS
Drak me moc nebere, jinak bych sel primarne jen po KS exclusive addonech, coz jsou pro me Horsmeni a mozna Duchove + kostky. Ostatni muze pockat, nebo mi to prijde zbytecne.
All in
Tak přidány 3 typy nových all in pledge. Nejlevnější čistě herní je za 275$. Tzn. že jeden addon za 25$ je zadara. To beru.
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Red Outpost
Akt. cena: 550 Kč
Končí za: 20 hodin