Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Last Aurora
post-apo https://www.kickstarter.com/projects/lastaurora/last-aurora/descriptionLA
i am in. early bird:) ale nejako mi nekonkretizovali, ako je to s poštou viacerých kópií hry...
LA
Též jsem podpořil.
Jen doufám, že ještě přidají nějaký herní obsah a ne jen kosmetická vylepšení...
Ende
Tak kampaň skončila. A celkom úspešne :) snáď majú pridaný herný obsah aspoň trochu overený alebo to dotiahnu kým bude hra v tlači
Pm
Pledge manager je otvorený!
PM
Zdravím,
tiež mám EB a úplne som na to zabudol, tak sa len dodatočne ozývam, že ak by sa chcel niekto pridať, ideálne zo slovenska (BA, TT), tak sa čosi ušetrí na poštovnom a tiež na tom, že je cena ešte o čosi nižšia v EB a tiež na tom, že sa odomklo celkom slušne veľa KS Exclusive proviantu.
cena za EB je 35€
Potom je v ponuke expanzia za 25€, (nové karty, nová surovina - baterky),
tiež ponúkajú playmat za 19€,
a malé rozšírenie, ktoré pridá nové karty nepriateľov a koristi za 5€.
Cena poštovného pre Slovensko je 15€ pre 1 až 3 kópie hry a príliš sa cena nemení môžem zobrať až 7 kópii za cenu poštovného 19€.
a napríklad malé rozšírenie cenu poštovného vôbec nemení. playmat a ďalšie rozšírenie sa mi zatiaľ zdajú zbytočné.
Tak dajte vedieť, ak by sa chcel kto si pridať. Tento týždeň nechám na rozmyslenie a v priebehu nasledujúceho to uzavriem.
Pledge
PM predĺžený do 11.11.2019, taktiež Late pledge.
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Pixie Queen KS verze
Akt. cena: 900 Kč
Končí za: 1 den