Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
hry od White Wizard Games
Mám backuto rozšíření k Hero Realms. Nyní je otevřen pledge manager, kde lze přiobjednat téměř cokoliv od White Wizard Games (celé hry i jen rozšíření), tj.:Star realms
Ahoj, mohl bych poprosit o seznam, co je dostupné pro star realms + ceny?
KS
Vše je zde: https://www.kickstarter.com/projects/1172937197/epic-jungle-with-star-realms-high-alert-add-ons/description
Star Realms
Já bych měl zájem o ten High Alert add-on.
shipping
Na kolik by vyšla pošta u toho High Alert add-on?
Shipping
To bude jasné až po otevření Pledge Manageru, protože se počítá v závislosti na velikosti konečné objednávky.
Pledge Manager?
Tak podle úvodní věty tohoto vlákna: "Mám backuto rozšíření k Hero Realms. Nyní je otevřen pledge manager, kde lze přiobjednat téměř cokoliv" by to již mělo být jasné...
Tu kampaň sleduji i já a jelikož ještě běží, pledge manager je nesmysl. Tudíž jsem myslel, že se jednalo o nějakou předchozí kampaň.
pledge manager
Díky všem za odezvu. Seznam sem postnu pozdě večer nebo zítra ráno - i s odhadem poštovného.
Backoval jsem kampaň na Hero Realms: Journey (https://www.kickstarter.com/projects/1172937197/hero-realms-journeys). Teoreticky píšou, že by to měli dodat v prosinci 2019, spíš ale předpokládám začátek 2020 (v posledních updatech se nezmiňovali).
Ano, teď běží kampaň na Epic: Jungle - samozřejmě v mém pledge manageru toto v nabídce není.
Ještě doplním, že můžu poslat i Zásilkovnou (na náklady objednávajícího).
Duirin
Aha,pak bych si vzal 34-promo pack, Lost legion a stellar allies
PM
https://docs.google.com/document/d/1lNwXWL0cwCMqiKvAY-PKByhspmUro9aiDQnKU13Rf50/edit?usp=sharing
Tady je seznam, co můžu v PM objednat.
Omlouvám se všem, které jsem navnadil (hlavně na High Alert), nakonec tam toho ze Star Realms ani moc není.
Moje poštovné je $20 za Hero Realms Lost Village Tier.
Poštovné pro Froggeryho (za Frontiers KS Promo + Stellar Allies + CD: Lost Fleet) vychází přibližně na $7. Kdyby toto chtěli 2 lidi, tak $5,5; 3 za $4,5.
Když nakliknu Hero Realms Everything Tier, tak poštovné vzroste o $8.
Duirin
Tak ty jsi ten špatnej link neposílal, takže za to nemůžeš :-)
Já do toho nakonec nepůjdu. Uvažuju o backnutí aktuální kampaně, ikdyž $20 poštovné za rozšíření se mi nechce dávat :-/ Ještě uvidím, ale tuto tvojí vynechám :-) Díky za nabídku.
Duirin
OK, pokud se někdo přidá budu rád, ale jinak je to poštovný ještě snesitelný. Dej mi pak vědět až to budeš chtít platit.
Duirin
Ahoj, ak to vieš poslať cez Zásielkovňu aj na Slovensko tak by som vzal to čo Froggery, konkrétne:
Star Realms Frontiers Kickstarter Promos $20
Star Realms Stellar Allies $5
Star Realms Command Deck: Lost Fleet $6
Mycky, Froggery
Počítám s vámi.
V neděli bych to chtěl uzavřít. Uvidíme, zda se ještě někdo nepřidá.
Duirin
Tak se s dovolením svezu taky.
Požadavek a info máš v SZ.
Díky!
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Sid Meiers Civilization
Akt. cena: 2850 Kč
Končí za: 6 dnů