Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Heroes of Normandie - Big Red One Edition
https://www.kickstarter.com/projects/hon-br1/heroes-of-normandie-big-red-one-edition:)
Rozdíl je hlavně v tom, že devil pig je firma o jednom člověku, která je jednou nohou už asi rok/dva na pokraji bankrotu. Vůbec bych se nedivil, kdyby z výtěžku toho KS zatáhla jiné dluhy a hru ve finále poslala do výroby z peněz získaných z následujícího projektu. Prostě letadlo. Situaci okolo pre-orderu expanze k heroes of black reach jsem přestal sledovat, když to mělo přes rok zpoždění, prostě vybrali prachy a nic se nedělo a nikdo se neměl k tomu se vyjádřit, a koukám že doručují. Na fóru devil-pig odepisuje fanoušek, který to dělá z nadšení, pan majitel se raději k ničemu nevyjadřoval. Prostě kapela hrála o sto šest, dirigent a harmonikář dělali co mohli. Slibovaný základní box k heroes of black reach je nějaký rok v nedohlednu. Takže pokud chcete poslat prachy předem teamu o jednom člověku s možnými dluhy tak prosím. Pokud si vybavuji jedno sto let staré vyjádření správně tak letos by se měli dostat z problémů, nezávazně jsem si ze stylizace toho příspěvku dovodil, že si vzali úvěr, aby přežili. Byla to situace, kdy měli vyrobenou tunu her, ale palety ležely v přístavu ve Francii a devil pig neměl na poplatky a na eshopu měli warbonds=vpodstatě sbírku. Tak si to pamatuji, kdyžtak mně někdo opravte. Pokud to má někdo v úmyslu backnout tak mnoho zdaru.
Spolehlivost
První Heroes of Normandie jsem koupil tady v ČR, přes KS jsem pak od nich vzal Heroes of Stalingrad a potom ještě v posledním KS upgrade karet na verzi 2.0. Vše dorazilo, samozřejmě zpoždění má snad každý KS projekt, s tím už tak nějak počítám automaticky, ale dorazilo vše co jsem od nich backnul, takže z tohoto pohledu bych problém se spolehlivostí neviděl. U Black reach netuším to šlo mimo mě, ale u té WWII řady jsem problém neviděl, zkrátka z těch předchozích zkušeností bych byl spíš nakloněn věřit tomu že tu hru dodají.
SG
Inak tie SG budú dosť silné, pretože pledge 2 (krabica, promo + all SG) stojí 65€ a oproti pledge 1 za 35€, kde je len krabica a promo, čiže žiadne SG je ten rozdiel teda veľký.
Takže asi bude sakra záležať na SG, a hlavne koľko a čo konkrétne sa odomkne.
Samozrejme problémy Devil Pig v rámci ich finančnej politiky, sú ale značne dlho známe. Svojho času boli aj na dne a v stave, mission impossible, ale nejakým zázrakom fungujú, detaily mi známe nie sú.
icebear
Skutečně je to zázrak, že se jim podařilo odrazit se ode dna. Pomohla k tomu KS kampaň, kde vlastně žebrali o finanční podporu formou předražených produktů. Vlastně spíš udělali rukojmí z pre-orderů, které si lidi zaplatili dopředu. A začli "vyhrožovat", že potřebujou vybrat určitý obnos, aby mohli tyto pre-ordery vůbec dokončit a poslat do tiskárny. I to se prodloužilo asi o půl roku oproti původnímu plánu.
icebear
Zázrak bych v tom nehledal, propustil všechny lidi a protože měl na eshopu tisíce kusů všeho možného a nemožného, KS v běhu, bůhví co má třeba v licenční smlouvě s GW, jestli neměli už další provozní uvěr, kde ručil bůhví čím, tak si vzal další úvěr, aby doručili stalingrad, proto tam psal že do tuším 2021 to bude těžké=moje spekulace je taková, protože splátky. Jaká je situace teď nikdo neví, žádné oslavné prohlášení, že je z nejhoršího venku se nekonalo. Co jsem zkouknul tak ta hra vypadá, že má vylepšenou grafiku, revoluce se konat nebude, na to nemá lidi.
icebear
x
Solo mode
Tak byl právě odemknutý jako add on Solo mod. Upřímně řečeno si nedovedu představit jak zrovna u téhle hry bude fungovat, navíc to tam bylo přihozené jako SG až během kampaně, když autor chtěl kampaň nakopnout (sice tvrdí že už o tom přemýšlel delší dobu, ale nějak si tím nejsem jistý), takže tam nejsou ani nějaké podrobnosti jak by měl fungovat...
Já to podpořím
Jak už padlo, revoluce se určitě nekoná, ale měla by se vůbec konat? Ten systém je dobrý takový jaký je a když člověk chce něco jiného, tak je milion jiných her. Za mě zjednodušení balíčku, abych nemusel karty třídit před hrou je fajn. Přesunutí letadel z karet na ty option tily jsem si vyzkoušel v rámci Black Reach a docela se mi líbí. Celkově pro mě HoN byl vždycky takový jednoduchý pohodový systém, který vyrábí slušný příběh alá americké akční filmy :-).
Já jsem kdysi měl první edici, pak jsem ji prodal, ale teď jak začínám hrát s dětma (5 a 7), tak se k tomu rád vrátím.
U sólo módu jsem zvědavý. Já ho sice vlastně nepotřebuji, ale v kampani bych ho nebral, určitě se bude dát doplnit někdy později v Pledge manager. O jeho proveditelnost bych úplně strach neměl. Sólo módy mají i složitější hry, už jsem hrál i blokovky se sólo módem, CDG hry a nějak to fungovalo.
A samozřejmě je to trochu ruleta, takže jsem s těmi 65 Eury pro jistotu předem rozloučil :-).
kamixx
Jedinou skutečnou změnu vidím v tom, že na pár karet přidali sekundární efekty. Jinak jako majitel první edice jsem karty zredukoval podle nové edice a mám v plánu je doplnit pár přelepkama s těmi efekty. Letecké a ostatní off map jednotky jako dělostřelectvo apod. vyřeším tak, že jejich kartu budu mít permanentně vyloženou na stole a bude zastávat ten stejný účel jako žeton. Takže ve výsledku opravdu žádná extra revoluce :)
Havelock
jj, naprosto souhlasím a kdybych měl starou edici, tak si buď vezmu ten nejmenší pledge a nebo nic...
Takhle jsem si řekl, že je podpořím, ale beru ten standardní pledge, bez rozšíření a nějaké add-ony buď později a nebo v retailu.
Teď koukám že tam je i Solo mod, byl i u předchozí verze. Zajímalo by mě jaké to je.
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Nemesis - Medic character
Akt. cena: 1100 Kč
Končí za: 13 dnů