Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Hamlet
Hra o budování vesnice od tvůrce Petrichor. Vypadá zajímavě a při šesti kusech se dá hodně ušetřit na poštovném. Mě to zaujalo, pravidla jsem zatím nečetl.
https://www.kickstarter.com/projects/mightyboards/hamlet-the-village-building-game?ref=android_project_share
Jenom upřesním, že KS je na deluxe verzi, standartní edice by měla jít do klasické distribuce.
Ahoj,
kdyby někdo organizoval nákup rád se přidám :)
Pokud bude někdo brát retailer , tak se přidám.
Ja tiež
Pokud by někdo bral retailer verzi z okolí Ostravy, F-M případně NJ, tak bych se rád přidal.
jakože čekáte, že to někdo vezme jako obchod na sebe, a pak Vám to dá za tu cenu… ?
no tomu moc nevěřím, to už to pak můžou prodat v tom obchodě za 55€
@Design No pokud se dobře dívám, tak u shippingu se počítá i s šesti kopiemi.
Pro ostatní. Retail verzi v tom KS vůbec nenabízí.
to ano, ale budeš to mít za standard cenu 55€ a ušetříš jen na poště. ( neboj KS kupuju pravidelně).
Ale borci níže píšou, že mají přímo zájem o Retailer pledge… což jsem osobně ještě nikdy nebyl součástí skupiny, kde by to někdo pořešil… ( a to mám za sebou 20-30 kampaní, kde jsem byl součástí)
O zadne Standard edici neni ani zninka … viz.:
"
The Merchant's PledgeThis reward level can only be pledged for by retailers with a valid business license.
The €210 value will supply the retailer with 6 copies of the Hamlet Founder's Deluxe Edition with all exclusives and stretch goals unlocked during this campaign.
Shipping will be charged in the Pledge Manager after the campaign. Please check the Shipping section of this page for the estimated costs.
INCLUDES:
"
ano tou standardní edicí myslím cenu 55€,
jinak:
This reward level can only be pledged for by retailers with a valid business license.
a chubbop píše, že si můžeš koupit 6 ks, že to je v shippingu…
ano ale 6 x 55 € … jinak musíš přemluvit obchod, který ti to zrealizuje, což jak píšu nevěřím, že se to stane.. .
Taky bych se přidal, pokud někdo bude brát retailer.
Otevřeli PM, jde někdo do toho retail pledge?
Jdu do retailers, takže můžu nabídnout slušnou cenu, kdyby měl někdo zájem, tak mi napište.
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Julius Caesar Compass Games
Akt. cena: 800 Kč
Končí za: 2 dny