Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Great Wall
Téma pěkný
ale obávám se, že pro dva to asi moc hratelné nebude... Nedětské hry pro víc než dva lidi už jsme si zakázali, nemáme to s kým hrát.
gwendoneth
Vidím, že řešíte úplně stejný problém :-)
...
za mě pass
Back
Backnul jsem to, uvidím jak se to bude vyvíjet dál, SG zatím nic moc.
Hry pro vice
mi nevadi, pro nasi skupinu idealni. Ale povezte mi, vazne nekoho zaujalo to tema a zpracovani? Me to totiz prijde absolutne nezajimave. A moc mi to nezapada do konceptu her, ktere vytvari AR
vybráno přes 1mil $
tj přes 900 liber, a mě tohle docela zaujalo, budu se muset znova podívat na film Velká Čínská zeď :)
KS
Taky me to moc nebere a i kdyz jsem docela fanda do figurek, tak tady mi prijdou uplne zbytecne a vystacil bych si s basic meeplama
meeples
Však tam v základní verzi meeplové jsou, až ta 2x dražší má figurky.
Pass
Tak jsem to nakonec passnul, objevilo se něco lepšího :-)
Bilajz
Nedělej tajnosti:-)
Milion liber
Tak to asi nečekali.
Froggery
Už jsem založil diskuzi. Souběžně běží Glory: A Game of Knights a to prostě musím mít :-)
Bilajz86
Pro případné zájemce jsem přidal do tebou zmíněné diskuze ke Glory popis hry a také zrušil pledge na Great Wall.
??
Zdá se mi to,nebo se ta kampaň úplně zastavila? Za posledních pár dní minimální posun...
kampaň
Zastavila, ale to tvůrci komentovali - ničemu to nevadí, sami spíše čekali pomalejší nástup, 5. hráč se pravděpodobně odemkne a i tak už toho bylo odemčené dost. Milion liber na euro hru je dost vybraných peněz.
Hra ve 2
Při posledním updatu vysvětlili, jak se hra bude měnit v závislosti na počtu hráčů. Ve 2 přibyde do hry virtuální třetí hráč, kterého budou oba postupně řídit...
Pokud mi někdo z vás nevysvětlí, že to není blbost, budu rušit příhoz :-(
já to dropnul už dávno :D
na trhu je tolik her, že jak má člověk o něčem pochyby není nutno to lámat přes koleno.
Protože jak jsou pochyby, tak se to stejně pak na stůl nedostane... to by muselo být velké překvapení...
Dragon Group pledge
Kdyby někdo měl zájem si hru zlevnit o 10%, hledám dalších 5 lidi na Group pledge. Organizoval jsem stejně i Lords of hellas a Nemesis. Jednalo by se od Dragon pledge (tedy figurky) a jsem backer prvního dne, tedy postava Iron Dragon zdarma. Pište SZ.
Tiger Group Pledge
Tak já naopak nabízím účast v group pledgi pro ty, kteří dávají přednost meeplům.
Aktuálně je 1 místo volné.
Předání: Osobně Brno, Kyjov, Kroměříž, Velké Pavlovice, Střílky, jinak asi Zásilkovna
KS exkluzivita
Bude v něčem rozdílná KS verze od té retailové? Co jsem prolítl očima kampaň, tak jsem si ničeho nevšiml.
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Star Trek: Ascendancy - Vulcan High Command
Akt. cena: 200 Kč
Končí za: 5 dnů