Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Dungeon fighter
https://www.kickstarter.com/projects/horribleguild/dungeon-fighter/descriptionKrabice
Upřímně moc se mi nelíbí rozdělení na 4 samostatné krabice, zbytečně to hru zdražuje, pokud by člověk chtěl mít všechno. Původní print hry sice taky měl několik přídavků, ale tam to bylo udělané tak, že v nich bylo jen pár nových karet, hrdinů, protivníků apod., sem tam nějaká kostka. Čímž to bylo levnější než teď, kdy je každá krabice sice samostatně hratelná, ale o to dražší.
cena+doprava
Dát přes 3 000 za 4 stejné hry, mi přijde opravdu přestřelené. Jasně, jsou mezi nimi rozdíly, ale...
Uvažoval jsem o tom, že bych si koupil jednu krabici na vyzkoušení, ale to mě zase odradila doprava do ČR za 16 EUR. Autoři jsou z Itálie a doprava k nám je o euro dražší než do Austrálie? Ne, díky...
Lusulu
Ne že bych i chtěl nějak obhajovat, ale cena dopravy se odvíjí od místa odesílání což na 100 % bude Čína jako u většiy KS a ne Itálie. Takže je scestné argumentovat tím, odkud firma je. :-).
výroba
Tak hra se nevyrábí v Itálii, ale v Číně, takže odtud je to do Austrálie blíž:-)
oprava
Omlouvám se, můj předchozí příspěvek vyzněl trochu jinak, než jsem ho zamýšlel. Myšlenkou bylo, že je cena dopravy do ČR o mnoho vyšší než do západní Evropy a že je dokonce o euro vyšší než do Austrálie. Backoval jsem od nich už dvě hry a cesta do Evropy byla vždy stejná: lodí Čína - Hamburk. Proto mě ta vysoká cena dopravy rozčílila. Ale už to tu tím nebudu dál spamovat. :)
Backnuto?
Ahoj, backnul to nakonec někdo? Začal jsem o tom teď na poslední chvíli přemýšlet a pokud vím ještě běží PM tak že bych se případně připojil. Díky za odpovědi.
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Na křídlech - čistka ve skříni
Akt. cena: 550 Kč
Končí za: 5 dnů