Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Dawnshade
Jako velký fanda Too Many Bones jsem si tuhle nádheru nemohl nechat ujít.Z druhé strany
A já to mám právě naopak.
Vizuál opravdu připomíná albion, tam je fakt plus.
Bohužel jako fanouška TMB mě po prvotním nadšení (viděl jsem chipy a už jsem jásal) po zhlédnutí gameplaye spíše přemohl velký nezájem. Putování po mapě jako by nic moc nepřineslo, v TMB je každý den vesměs zajímavý a hlavně příliš nezdržuje.
Ta kniha příběhů vypadala velká, ale zatím to bylo, co event to dvě stránky? Koukal jsem teda jen na gamplaye a nestudoval pak už KS, možná to tak není?
To skládání z elementů mě moc nezaujalo, ale je fakt, že jsem neprozkoumal do hloubky celou tu alignment/balance část hry.
Dexterity mini hry jsou velké nene.
A přestože TMB dostává hodně sežrat design chipů, tedy jen černobílý portrét potvory a pak malé staty, tak tady mít na jedné straně portrét a na druhé holé staty, fuj:D
koukal jsem postupně na některé gameplay, a když se po téměř hodinové ukázce hraní nedostal k ani jednomu boji, tak tahle hra právě má s TMB nakonec společné jen ty chipy, což může být pro někoho plus, pro mě úplně ne.
Jediné co by mě mohlo přesvědčit by byly právě ty boje, ale k těm jsem se ještě nedostal:D
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Storm Over Dien Bien Phu
Akt. cena: 600 Kč
Končí za: 2 dny