Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
DANTE: Inferno (možná bude česky)
DANTE: Inferno možná bude česky!..:O
Toto mi napsali na dotaz, zda je potencionální možnost, že to bude česky:
Mám podpořeno, vypadá to skvělě…
Asi bych počkal jak bude vypadat Diablo, kdyby nebylo oznámené tak bych neváhal, takto asi raději zkusim počkat jak to diablo bude vypadat
Čeština, to by byl mazec. Každopádně mám podpořeno od prvního dne standee verzi.
Taky mám nahozeno, verzi s plastem (ach to barvení :)). Ale uvažuji, jestli to nepassnu. Příběhovek teď mám plno a nevím, nepřijde mi to výjimečné. Mě zaujalo hlavně téma. Co na tom zaujalo vás?
Honza z F-M city
Určitě je zajímavé a neobvyklé téma Danteho komedie, i když ho v tuto chvíli mají další dvě hry. Dále se mi líbí krásně udělané prostředí a figurky, tedy vizuál hry, že je to příběhovka - není to euro - a že budu mít skvělou, exkluzivní ( Eternal All-In pledge ) alternativu k fantastické Euthii. Hru jsem chtěl podpořit už když byla ohlášena jen jako nadcházející kampaň, právě kvůli devíti kruhům pekla z Danteho díla.
stojí to dost uvažoval jsem nad tím ale mám oathsworn atd….takže toto bude asi pass kvůli VAT a shippingu hlavně….
A nakolik je to Oathsworn odlišné? Kampaň jsem rychle projel a nějak jsem nezaznamenal popis jak se to hraje.
Taky sem nad tím chvilku uvažoval, ale nakonec mě to úplně nepřesvědčilo. To už případně radši naskočím do Kingdoms Forlorn late pledge…
@OUTbrain porovnání s Oathsworn je asi na místě, páč je to podle mě dost podobná hra (boss battler + story line). Největší rozdíl bude asi v rozsahu kampaně.
@Frozenstain moc děkuji, parádní srovnání a stačí tedy jedna.
Silně mě zaujalo mě taky téma, pak to procházení světem a nakonec 3D bitvy. Figurky už mě fakt nebaví malovat (stalo se to pro mě více dřinou než zábavou) a jsem rád, že ušetřím 100+ dolarů.
Jinak příběhovek mám už taky hodně, ale je to jediná hra tohoto typu, kterou mám v plánu letos koupit, tak snad budu mít už něco dohráno, než Dante přijde. V nejhorším budu mít co dělat v důchodu ;)
Přemýšlím o late pledge a čestina by byla velkým argumentem pro. Nemáte někdo nějakou informaci, zda se "negotiations with a Czech company" někam posunulo?
@duse14 Tlama vydává česky https://www.tlamagames.com/deskove-hry/inferno/
https://www.tlamagames.com/deskove-hry/inferno-cz-bundle/
EDIT: koukám, že se fakt pletu, i když tahle hra je “inspirovaná Božskou komedií Danta Alighieriho” tak je to jiná hra
@duse14 prisla odpoved na dotaz. O prekladu se stale jedna a neni to jednani ukoncene.
Hey, everyone! We can't provide too many details at the moment, but we're closely collaborating with Lucky Duck Games to finalize all partnerships. We'll announce them as soon as they're confirmed. We don't have a specific date yet, but rest assured, progress is being made. Thanks for your patience and understanding!
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Imperium: Dějiny
Akt. cena: 580 Kč
Končí za: 2 dny