Connecting Flights: An Airline Management Board Game
Ahoj,Tady bych si tipnul, že se z ČR nenajde ani 5.
Sice pochybuji, že se sebere 50 kusů, ale podpořil jsem.
Nevíte, jestli bude retail v prodeji u nás? Ty Stretch goals nejsou zase taková bomba a pokud půjde sehnat ta základní verze v krámě, tak se to asi úplně nevyplatí backovat
Měl by někdo z Prahy zájem se přidat pro ušetření na poštovném? Pledge manager se uzavírá 31.12.2021, základní poštovné je za 29 liber, což je slušná darda na to, že v kampani slibovali jenom 15 liber za poštu… Očividně další kampaň, kterou zasáhl globální nedostatek možností transportu…. Za další kopii je to jenom +5 liber. Bohužel jsem nenašel nikde, že by hru někdo nabízel v ČR. Našel jsem jí jenom u poláků na planszostrefa.pl ale s poštovným do ČR to vychází naprosto stejně jako když to vezmu přímo v pledge manageru… :D
--------------------------------------
"Feet first into hell" - ODST motto
Dorfromantik Brno
Akt. cena: 777 Kč
Končí za: 6 dnů
Zatrolené hry již od roku 2007 přináší hráčům informace o společenských deskových hrách od těch nejpovolanějších – od nich samotných. Protože kdo jiný má důvod podávat informace bez příkras? Kdo jiný o špatné hře řekne, že je skutečně špatná. A komu jinému tedy nejspíše věřit, když o hře bude tvrdit, že je parádní...
Více o Zatrolených hrách | Úpravy Zatrolených her | Využívání cookies | Zpracování os. údajů
© 2007–2025 Ondřej Mysliveček
Načítám ...
Načítám ...
Načítám ...