Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Conan the Conqueror
Návrat Conana na KS, resp. druhý pokus o návrat a trochu jiná náplň.core box 2015
Ahojte, ak sa niekto, (ideálne pražský / stredočeský) chystáte brať nové rozšírenie a základnú krabicu nepotrebujete.
Mohli by ste zobrať jednu pre moju maličkosť a s radosťou Vám prispejem na poštovné dákych 10 eury, alebo ako sa dohodneme.
Core box
Taky bych mel zajem o core box, kdyby nekdo bral jen rozsireni ..
Objednávka len Základnej škatule
Momentálne sa zdá, že bude možné v Pledge Manageri vybrať len Core Box, stopercentne uvidíme za pár týždňov.
Každopádne Endymion, môžem skúsiť objednať 2 a o poštovné sa rozdelíme, vyjde to lacnejšie?
prípadne beriem i dalších záujemcov
...
Mám backnuto, pokud bude v PM možnost přidat core box, mohu taktéž vzít navíc. Předání pouze Plzeň.
King Conqueror Pledge €169 (Europe)
Budu poustet tento limitovany pledge, tak kdyby mel nekdo zajem, napiste mi do SZ kontakt a domluvime se tak, abyste se mohli ihned po mne prihlasit.
https://www.kickstarter.com/projects/806316071/conan-the-conqueror-adventure-mode-expansion/rewards
Kdo driv prijde, ten drive mele.
Edit: Jiz zamluveno:)
The King Conqueror (Europe)
Já svůj King Conqueror pledge za 169€ nakonec také pustím. Pokud je ještě někdo, kdo by o něj měl zájem, tak dejte vědět a domluvíme se.
Aillas
Mal by som zaujem.kedy budes rusit pledge?
majkoSVK
Psal jsem SZ.
Další pledge
Kdyby někdo ještě nechtěl svůj pledge, klidně rád to žezlo převezmu.
Jaké to je?
Dá se k něčemu přirovnat? V kolika hráčích to dává smysl? Díky předem za jakékoli postřehy.
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Hostina pro Ódina - rozšířené vydání, Nové
Akt. cena: 1550 Kč
Končí za: 7 dnů