Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Catapult Kingdoms
Nezaujala někoho tahle šílenost? To by mohlo být pro děcka cool, ne?A nejen pro děcka...
Vypadá to na zjednodušenou variaci starého dobrého Battlegroundu :)
....
Pokukuju po tom, mohla by to být dobrá zábava pro děcka :-)
...
Horší je cena...totiž chtělo by to alespoň 2 sady Deluxe + tu super sopku :D To bude dražší, než Sorcerer KS ALL-IN
...
Jdete někdo do téhle šílenosti?
LAST 2 HOURS!
Wow
Občas mě překvapí, co vše se vydává za "hru"... :). Ale vlastně proč ne, když účelem toho je, aby si s tím člověk "pohrál" :).
Souhlasím, že pro děcka to může být docela zajímavé, ale říkám si, jestli v dnešní době, kdy se začínají víc a víc rozšiřovat 3D tiskárny, nevyjde podstatně levněji si to vytisknout nebo nechat vytisknout...? Jasně, je potřeba mít plánky, ale spousta z nich se dá stáhnout zdarma na webu, případně si s tím člověk může sám pohrát, ne?
Kickstarter
Tak jsem neodolal. Ač děti nemám, tak tohle bude sranda i pro dospělé... Hlavně s trochou toho pití ;) :D
Vzal jsem si 2 player All-in, tak kdyby se chtěl nekdo přidat, tak potom v PM můžu přihodit (a možná by to bylo i s poštovným zdarma).
Pokud to vyjde, tak budou součástí pravidla i v češtině přímo z výroby :) ;)
nakonec jsem do toho nešel
měl jsem beknuto ale pak jsem se probudil z euforie a zase jsem to ještě před koncem zrušil ;-)
za ty prachy je to prostě kravina...
PM
Tak pledge manager je otevřen. Nakonec to s tou cenou není tak hrozné. Za 2 player all in to vyšlo na nějaký 2500,-
Což je základní krabice + všechny rozšíření + 2x neoprenový gamemat.
V podstatě (i když ofiko kvůli právním záležitostem ne) je to remake starých Crossbows and Catapults.
Cenově je ten komplet stejný jako třeba základ Tainted Grailu a pro děti (a určitě i dospělé - hlavně s pitím) to bude zábava parádní.
A na 3D tiskárně si člověk může dotisknout cokoli ho napadne ;)
Nebo alternativu: https://www.thingiverse.com/thing:4581149/files
Pravidla budou (měly by být) ofiko i česky (ke stažení na stránkách Vesuvius Media), takže za mě super :)
měl bych zájem
Ahoj, mohl bych se ještě k někomu přidat s All-in pro dva hráče. Předem moc díky :-)
PM
Mohl bych se taky k někomu přidat?
PM
Ahoj ,jde se ještě k někomu přidat a na kolik by vyšla Deluxe Edition s poštovným ? Myslím že pro naše vnuky (6 let)by to byla hodně dobrá zábava.
PM
Napiště, kdo byste chtěli objednat...pokud pujde, tak tam krabice mohu přihodit....poštovné se uvidí, podle toho, kolik nás bude. Já mám zatím jen pro sebe.
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Hostina pro Ódina
Akt. cena: 1350 Kč
Končí za: 7 dnů