Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Castles of Burgundy (reprint) Special edition (AR)
Na GF je uz live kampan, aj “obycajna "specialna edicia vyzera fajn
https://gamefound.com/en/projects/awaken-realms/castles-of-burgundy-reprint
Osobne mam zatial pledge za 1 USD a rozhodnem sa - mam uz pomerne dost dice placement hier..
Vezmi ju s playmatom, akrylovými hexami a tokenmi. Neoľutuješ. Je to jedna z najlepších hier v najluxusnejšom vyhotovení.
akoze viem ze je v TOP10 na BGG, ale so na vazkach zatial :D a vysolit nejakych 250 s DPH a postou sa mi nechce :D
Pred par mesiacmi vysli tie akrylove tokeny a hexy na BGG markete tak na 300 €. Hru sme vtedy hrali u kamarata a zistili sme, ze ju velmi potrebujeme. Nebola sranda zohnat to. Teraz je ozdobou nasej zbierky. Dokupim uz len tie akryly. 🤣
Ahoj, jen na ujištěnou - není tam nic navíc oproti té minulé kampani (tedy nic pro returning backers), že? Ptám se jen proto, jestli jsem něco nepřehlédnul. Díky moc za případnou odpověď.
@Kadylek original kampan som nevidel, alw v texte pisu ze solo automa a vineyard su novinky.
This Special Edition offers ALL expansions ever created in one box, including the new Vineyard expansion and solo automa. All in an extremely polished, high-end special edition!
Jsou to ale novinky, které už byly v té původní kampani. Prostě AR jen zkopírovali texty své předchozí kampaně, do názvu dali “Reprint” a bylo hotovo. Nic přidaného není, je to prostě 1 ku 1 jedné s předešlým tiskem.
Můžeš si hru vyzkoušet na BGA, tam to je v základu bez rozšíření, na ozkoušení ideální. Já už vím, že tu hru chci, jen přemýšlím jestli základ, nebo ten splendid pledge. Určitě nechci modely, zabírá to pak už moc místa a navíc to není barevné (jen v těch základních barvách modrá/žlutá/béžová….). Ty akrylové žetony mají fakt hezké barvy.
@no.vi89 @Edric @Silas Ahoj všichni, díky za diskuzi. V tom případě to ignoruji, protože jediné, co jsme z minulé kampaně nevzali, jsou terény (3d ovečky apod.); kvůli přehlednosti. Kdybych se teď rozhodoval, tak to neudělám jinak, tedy šel bych do Splendid pledge v sundropu - ta hra je naprosto boží a provedení komponent prvotřídní.
Ahoj lidi, jestli někdo šel do reprintu a byl by ochotný mi přihodit nějaký ten akryl, tak se mi prosím ozvěte přes SZ. Předem díky!
Mamut
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Destinies: Sea of Sand
Akt. cena: 600 Kč
Končí za: 5 dnů