Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
burncycle
Chip theory games spustili KS na novou hru:uvidíme
Jako fakt mám rád ChipTheoryGames, ale Burncycle mě zatím nechává chladným. Celé to vypadá tak nějak, strašně, nudně. Jako vím, že dělaj super věci a Cloudspire jsem původně taky nechtěl, stačili mi TMB, a pak jsem vlítnul i do něj a Hoplomachus příští rok je jistota. Nějak se mi to nelíbí vizáží a vlastně ani ten herní mechanismus mě neoslovil. Musím se mrknout pořádně znovu na gameplay, jestli mi něco neuniká.
Na druhou stranu, asi pro mě dobrá zpráva, bude víc peněz na Hoplo příští rok (co si nalhávám, to co uštřím tady, rozfofruju za jiné kousky:D).
CTG
já už od nich beru vše z principu, věřím, že to bude dobrý, nejspíš budu i testovat, když budu mít čas (testoval jsem nové frakce do Cloudspire).
Luke
Jako taky jsem byl přesvědčený že vezmu z principu od nich vše, ale zatím nevím nevím. Nicméně, pokud bych se případně mohl k tobě nasáčkovat v PMku, tak bych si nechal tyto vrátka otevřené. Pokud by to šlo:)
pockam
na druhou edici. jako u kazde jejich hry budou upravy pravidel a komponent. to, co usetrite ted, pak date za upgrade pack. taky uz budu vedet, jake to je opravdu na solo hrani. jejich hry nijak jinak nehraji. jeste mi ani nedorazil Cloudspire a spis me zajima Hoplomachus: Victorum. takze soucasna kampan me zatim nelaka
Princip
Taky jsem v tom z principu ;-)
A jako obvykle jsem i já otevřený pro hromadné objednávky.. :-)
Junik
A popravdě, díky za tenhle příspěvek. Vlastně máš pravdu. To že to dostane další KS se základem a opravami je téměř jistota. Takže já se pokusím vytrvat a počkat prostě na další edici:)
Cloudspire mi má taky dorazit až teď z druhého KS a Victorum mě taky láká předem trochu víc.
Tak se mnou teda nepočítat. A to je moje konečné rozhodnutí:D
brno
ok, kluci. Nějak se domluvte kdo to budete zastřešovat a připište si jeden gameplay bundle pro mě ;-)
Brno
Ok, tak hromadny pledge budu mit na starost ja, zatim tedy ja, Martin a Amis, dva lidi se rozmysli.
Praha
Já jim tam nejspíš hodím pět babek na přístup do PM a pak uvidím.
Jinak ten art co tam je není ani zdaleka finální, kdesi jsem zahlídl jak to má vypadat v konečně podobě a bylo to o dost lepší.
Art
Víceméně finální art ukazují v updatech, do konce kampaně chtějí dát i něco na stránku.
Pledge manager
Otevřeli pledge manager, kdyby se někdo chtěl ještě přidat (vyzvednutí Brno)
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Výbušná koťátka 18+
Akt. cena: 400 Kč
Končí za: 20 hodin