Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Beyond the Monolith Core System - Conan Universe
tohle vypadá celkem zajímavě - další možnost, jak vyvenčit figurky z jiných her (zombicide, Claustrophobia atp.)Beyong the Monolith
Mám z minulého roku doma Claustrophobii, kterou mám hodně rád a klidně bych ji o nějaké mechanismy rozšířil, tak jsem se celý projekt snažil trochu sledovat, ale úplně jsem se v těch všech oznámeních a diskuzích ztratil.
...
jsem na tom podobně - claustrophobie je fajn, dostává se na stůl často... Ale trochu nechápu ty "monster box", protože jak se dívám, jsou v nich vždy namixované nějaké figurky právě z claustrophobie. Úplně nemám potřebu mít dvě broodmother nebo 4x hellhoundy.... Zvláštní. Já si zřejmě nechám tenhle KS ujít, ale kdo ví, třeba za rok v březnu ulovím něco od místních dealerů :D
edit: aha - už to chápu. Můžu si za 11 USD dokoupit jen karty (tzn. za 33 USD komplet claustrophobia figurky)
rychlej konec
Tak to vzalo rychlej konec - sice splnili KS cíl, ale nesplnili svůj cíl, tak to zrušili :D
ad konec
Upřímně se moc nedivím. Celá ta kampaň a hlavně koncept byl absolutně zmatený a nepřehledný - nemám problém se přiznat, že jsem ten jejich systém (zcela) nepochopil.
Plus na můj vkus jednotlivé moduly neskutečně předražené.
Tak snad díky tomu skutečně přijdou s plnohodnotným novým Conanem, což je dle mého názoru to, co hlavně lidi očekávali..
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Lore (2024) NOVÁ POUZE ROZBALENÁ
Akt. cena: 1200 Kč
Končí za: 11 dnů