Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
AuZtralia
Dvě nové expanze samostatně nebo v kombinaci se základem (vyprodaným)Zvažuji, že to backnu. Ale teda cena+poštovné nejsou zrovna super. Asi by bylo fajn se případně spojit, aby to poštovné aspoň trochu kleslo.
Ja uz backnul, ale kdyby mi to snizilo dopravu, tak se radsi pridam k nekomu. :) Brno nekdo? Pripadne i Praha a pak poslat zasilkovnou, porad to urcite vyjde levneji.
Jsem z Prahy a zatím tam mám $1. Buď bych se k někomu rád přidal případně bych k sobě někoho přibral. Přeci jen brát to sám je docela pálka. Takže se klidně ozvěte
Cau,
jestli chces, ja uz mam pledgnuto, klidne se muzes pridat... Do Prahy to pak dostat asi neni problem.
Ja počítám s tím, že miner vezme můj, tak jestli by vzal i další a budeme 4,tak už by to bylo primove :)
Pripadne mám 1 dolar pledge a klidně taky 4 vezmu...
Tak jsme se nakonec domluvili, že to vezmu já. Tak případně pište, už jsme tři.
V Brne uz jsme 2.
Jsem z Prahy a rád bych se přidal pro New Recruit pledge.
ahoj, jaký je tam rozdíl v poště, když nás bude víc? Uvažuju o všem včetně základu. díky za info
To poštovné pro jednoho je docela velké. U expanzi je to nějakých $35 a pro základ+expanze dokonce $50. Extra kopie taky k postovnemu přidají, ale už to není tak moc, takže se určitě vyplatí spojit.
Postovne u expanze je $35, ale dalsi kopie uz stoji $69 i s postovnym, tedy vlastne pridavaji jen $10.
zítra hodím řeč s manželem a kdyžtak písnu :)
Měl by někdo možnost přihodit ke své pledge ještě jeden New Recruit jako additional copy? Ideálně k převzetí v Praze, ale případně i jinde. Díky za info.
tak nakonec se mnou nepočítejte manžel se utrhl na jiných kickstartrech
Ella: Tomu říkám dokonalá žena ;-) Nejenže manželovi toleruje nové hry, dokonce je i sama nakupuje, a na závěr ještě dává dokonce přednost těm manželovým... To já musím před svou drahou polovičkou nové hry nosit do skříně potají ;-)
Byl by pripadne volny slot na jeden New Recruit Big Box v Brne? Celkem by me ta hra zajimala, ale samotna objednavka ma shipping+DPH strasidelne, tak by se to dalo rozlozit.
Mimochodem, chapu to tak, ze tech $50 neni pouze shipping, ale shipping+DPH, coz uz dava trochu vetsi smysl.
Tiež som zvedavý, či sa neskôr nenájde jeden slot pre new recruit, doposlanie cez zásielkovnu, pokiaľ to neberie niekto na SVK.
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Dungeons & Dragons: Onslaught
Akt. cena: 1500 Kč
Končí za: 3 dny