Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Amun Re
Jen kdyby někdo nezachytil, chystá se reprint:
https://gamefound.com/projects/alley-cat-games/amun-re-20th-anniversary-edition?ref=search
A Rahdův průvodce hrou, včetně radostného hýkání v závěrečném hodnocení:
https://www.youtube.com/watch?v=Yh00QxOV16M
Co se dívám, tak základní retail pledge nemá ani moc smysl, i když tam je zajímavá group pledge. Rozšířená verze je včetně všech addonu, group pledge sleva 5%. Pokud by byla group pledge pro více lidí ( nad šest) nabízí prý slevu, dtto i pro “obchody”. Tam je to na dotaz, tak kdyby někdo organizoval.
Poštovné bychom měli spadnout do 1. zóny EU a Slovensko zajímavě do druhé, poštovné paradoxně není moc drahé - 8 až 12 Euro. Nicméně je třeba počítat s DPH.
Za sebe budu hodně hodně zvažovat, tu hru jsem vždy chtěl a tohle byla jedna ze dvou prvních hráčských deskovek, co jsem uvažoval o koupi..Proroctvi tehdy vyhrálo. Současná grafická podoba vypadá hodně pěkně. Bylo by zajímavé, kdyby byla verze v CZ …
Já to teda chtěl hodně, ale za cca 2 500,- (rozšířená hra, doprava, DPH) se mi to nakonec moc nezamlouvá…:-/ Hra je to super, o tom žádná, ale když ji pomyslně položím vedle jiných krabic s podobnou cenovkou, není to už taková hitparáda.
Uvidím, co tam hodí v průběhu kampaně (22 dní).
Amun-Re jsem kdysi dávno hodně hrával a byla to moje oblíbená hra. Tenkrát už nebylo možné ji sehnat. Takž bych to i zvážil, ale jako…ta cena. Mně by přitom stačila nějaká normální verze bez všech těch fičůrek navíc do tisícovky :)
-----------------------------------
Autor blogu Války v jednom
www.valkyvjednom.blogspot.cz
Šiel niekto do toho? Máte to už doma?
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
221 B Baker Stret
Akt. cena: 400 Kč
Končí za: 5 dnů