Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Altar Quest
https://www.kickstarter.com/projects/blacklistgames/altar-quest?ref=backerkit&utm_medium=email&utm_source=backerkit_recommendationPrvní dojem
Nevypadá to první pohled nezajímavě, ale cena 140 USD..hmm...
Když sem se poprvé podíval, říkám si..aha, vypadá to jak Dorn doplněný hromadou figurek a dungeonbordelu. Načež koukám, házení kostiček a spolupracování s balíčkem.
Píší i o nějaké kampani, ale jak jí chtějí dělat na jednom herním plánu...jakože jdi zase na to samé místo, jen máš jiný deck a plníš jiný úkol na tý samý mapě? Hmm...
25 stretch goals
Už je otevřených 25 stretch goals.
To je docela solidní.
A Většina z nich jsou pěkné kousky:-)
Pledge manager
Dnes se otevřel pledge manager.
Poštovné pro "all-in" mě vyšlo na 38$. Jen základ bude mít skoro 5 kg. Takže těžko říct kolik navíc udělá ten zbytek.
Jde vidět že ten shipping podražuje všude...
PM
No tak 38 babek za all-in je hodně solidní, to jsem se bál, že bude horší..
...
Už to někomu přišlo?
Azalin
Prave mi prisel tracking.
...
Taky mi prisel tracking
...
Hmmm, já furt nic... jinak sleduju ohlasy, převažují pozitivní, tak uvidíme. Jasný je, že ne každýmu to sedne.. doufám, že mně jo.. :)
...
Také došel tracking 17.11. večer
Dnes dodáno
Dnes doručilo DPD v Brně
Brno
A u me Brno ticho po pěšině...
Brno
Mne to dorucili pred chvili.
Brno
Tak i ja mam doma :-)
Brno
Asi jdu brečet;-)
Tracking number
A jak se tak dívám, tak nemam ani tracking number... takze to bude nejspíš na dlouho..
Tracking
Tracking info přišlo jen od GamesQuest 17.11. že je zásilka odeslána. DPD tracking nedošel vůbec žádnej a jelikož GamesQuest neuvedl ani telefon ani email, tak nepřišla ani žádná SMS od DPD. Prostě zazvonil a naštěstí sem byl doma :)
Gamequest
Přišlo mi oznameni od DHL, ze mi GQ něco posílá., Tím že je to DHL tak nevím jestli to vůbec bude ono...
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Králíkovství CZ
Akt. cena: 850 Kč
Končí za: 2 dny