Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Age of civilization
snad
Snad to někdy vyjde i česky :)
Poštovné
Taky jsem na to koukal, vypadá suprově, ale to poštovné za v podstatě balíček karet je dost mimo.
Omyl
Tak nic, jsem se překlikl na nějakou divnou zem, teď už to mám v pohodě.
diky za tip
vypada to zajimave, mrknu na gp heavy cardboard a pak se uvidi :)
___
redaktor Deskofobie
Čestina
Prý přeloží hru do jakéhokoliv jazyku, který bude mít alespoň 300 zástupců mezi backery.
čeština
to by se mi líbilo, ale angličtina také nevadí.
Vypadá to na pěknou hru na cesty - už jsem backnul
pescado
Ani tak nejde o češtinu, jako o to, že se mi nechce backovat takovou pidihru do zahraničí a řešit ranec za poštovný. Raději si počkám, jestli to bude mít úspěch, někdo se toho chytí a za nějakou dobu si to snad pořídím i u nás za pár stovek :)
Havelock
Ano to je jistě pravda, hra má shipping zatím 8 Euro, snad se nebude měnit a byla by zde možnost hromadného zaslání a tím úspory, pokud o to někdo stojí. Poslat balík českou poštou po zdražení stojí taky kolem 150 Kč ( 6 € ) Tahle hra vypadá dost zajímavě i jako solovka, mám jen trochu strach z AP hráčů.
Voľba jazyka
Zajtra bude pre backerov sprístupnený dotazník na voľbu jazykovej mutácie hry - aby bola hra lokalizovaná, musí sa nazbierať minimálne 300 ľudí hlasujúcich pre daný jazyk.
https://www.kickstarter.com/projects/36768726/age-of-civilization-the-pocket-sized-civ-game/posts/2475196
* Pokiaľ sa na niektorý jazyk nenazbiera dostatočný počet záujemcov, tí dostanú automaticky anglickú verziu hry.
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Atol (ENG)
Akt. cena: 450 Kč
Končí za: 5 dnů