Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Aeon Trespass: Odyssey Second Printing Plus All-New Content
Reprint kampaně na Aeon Trespass Odyssey, doplněný o nový “díl” Twelve sins of Herakles.
V prvních 48 hodinách Early Bird, Gagenees Expansion v ceně 14 EUR.
Zafinancováno prakticky ihned, start doslova raketový. Jak píšu post, je tam už přes 2050 backerů a vybráno mají přes 850.000. Milion podle mě vyberou během chvíle.
Oproti první kampani tam tedy je cenový nárůst :-) což se dalo čekat. Základní Hérakles stojí stejně, jako minule core set. Ale na první dobrou, co se dívám, tak u něj je základ hlavně co se minis týká oproti core setu dost menší a je to byť asi dlouhé, tak jedno dobrodružství. Další už jednou nastavený pledge level a podstatně dražší je na celý jeho set. Core set je za více jak 2x tolik oproti 1. kampani (stál 129 USD, tedka je za 295), addony narostly asi cca o 10-15%. Pokud se nepletu, ty minule stály 99 samostatně jeden.
Několik pledge levelů, možno vzít jen hříchy, jen minulý “základ” - cykly I-III a nebo komplet, kde jsou Cykly I-V, kde IV je addon s odkazy na Persii, V. je odkaz na Atlantidu. Možnost dokoupit další addony typu lepší dílky, neopren, kostky, drobná herní rozšíření atd.
Nový obsah - Herakles, je hratelný samostatně, měl by jít kombinovat s core setem co se gearu, titánů atd týká.
Koukám, že k tomu samotnému Héraklovi přibudou během kampaně další 3 velké expanze… Podobně jako se to takto rozrostlo u Kingdoms Forlorn…
Mám ohledně ITU her šílené dilema. Na jednu stranu se mi hrozně líbí jejich nápady na světy a zápletky (jak v AT:O tak v KF), na druhou stranu se bojím za jednu hru dát takovou pálku, zvlášť pokud by k tomu člověk chtěl ta herní rozšíření.
tak momentálně ne jenom čtyři sezóny Hříchů ale navíc ještě samostatný addony s titánama a bossama, zatím 3xtitán a 2x boss, počítám že další 1+1 oznáměj spolu s poslední sezónou Herákla, a nedivil bych se kdyby přihodili ještě další bokem…
pokud momentálně mluvíme jen o novým herním obsahu vychází to 552 Eur…čekám že to nakonec bude kolem 600,-
Já nakonec jdu do Gameplay All-in první i druhé kampaně, protože mě hra nesmírně uchvátila..:) Kartonové dílky mapy jsou sice hezké a praktické, ale dalších přes 100 € nevím, jestli chci do hry dát…
Přes 60 kg herního obsahu bude maso!..:D
Já původní kampaň podpořil all-in takže čekám na cykly 4-5. Ve stávající mám gameplay all-in Herakla plus addons. Cena masakr ale KDM bylo horší :-D
Paladinové západního království+rozšíření+insert
Akt. cena: 1199 Kč
Končí za: 6 dnů