Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
1860
Tohle je legendární záležitost, která byla dlouho zoufale nedostupná. Údajně jedna z mála 18xx her, co funguje i v menším počtu hráčů... Musthave1860
Tak len pre informáciu dopĺňam link na KS, ktorý končí o 4 dni. Tady tudy niekto v zápale nadšenia, neuviedol link. :D
https://www.kickstarter.com/projects/all-aboardgames/1860-railways-on-the-isle-of-wight?ref=nav_search&result=project&term=1860
Každý poriadny hráč by mal mať jednu vláčikovú hru doma. :)
Jízdenky, prosím!
Ticket to Ride nestačí?
Tomu rikam kvalitni hype, beru ;). Nekdo do trojky?
Tak, to je presne ten rozdiel medzi hráčom a hráčom. (Umma)
Onas tak snáď sa to tu rozbehne. :)
Ticket to ride 1860. :D
Inak tie vláčikové hry, tu by nebol priestor pre lišku, svojho času myslím bola taká ponuka, že liška zoženie a mi si objednáme/kúpime cez lišku.
By bolo fajn, niečo, také, hlavne je tam možnosť aj pre obchod bundle 10 kusov za zvýhodnenú cenu ???.
1860
A to som si hovoril, že to sem ani nebudem dávať, že tu o to nie je nejaký záujem. :)
Ja beriem jeden kus Nitra, a premýšľam, že vezmem 3. Janči, ak chceš aj ty, tak vezmem 3, tá tretia sa určite nestratí. :)
----------------------------------
herný klub NITHRANIA z Nitry
Cardinalle
Tak v tomto prípade sa rád pridám. :)
Díki Braňo.
1860
OK, beriem 3 kusy. :)
----------------------------------
herný klub NITHRANIA z Nitry
.
No ja jsem si 60 zahral pres 18xx games a backovat rozhodne nebudu. Byl to pro me nejmene zabavny titul, ale dle mnohých je to top 18xx pro dva hrace. Kazdy ma jine preference.
___
redaktor Deskofobie
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
FORT komplet (+ insert a obalené karty)
Akt. cena: 700 Kč
Končí za: 2 dny