TLAMA GAMES: Přehrada – Barrage česky s rozšířením v říjnu

Autor: Mirda-ta | 30.8.2024 | 9

TLAMA games dnes oznámilo lokalizaci legendární strategické hry Barrage o stavění kaskád přehrad v Alpách, která se stále drží kolem 30. místa hodnocení na BGG a vyhrála řadu národních i mezinárodních cen. Hra vyjde česky zároveň s velkým rozšířením Projekt Leeghwater a novějším malým rozšířením Geologický faktor. Zároveň jsou v nabídce také některé herní doplňky, jako jsou 3D mapa, kovové mince nebo další stroje. Skladem by vše mělo být již v říjnu.

Vítejte na počátku vodní revoluce! Píše se rok 1922. Vřava Velké války utichla před čtyřmi lety. Svět se sbírá z popela díky energii nové generace z hydroelektráren podle návrhů
legendárního Nikoly Tesly. Propukla nová válka, jejímž bojištěm se staly svahy Alp. Podaří se vám pokořit soupeře a vybudovat hydroelektrické impérium, jaké svět dosud neviděl?

Přehrada je velkolepá strategická hra. Až čtyři hráči budou v průběhu pěti kol plánovat stavby a další akce související s hydroelektrickou infrastrukturou na spletitém a náročném herním plánu. Své stavby musíte umístit chytře a zabránit protivníkům, aby vám sebrali ten nejhodnotnější zdroj ze všech: vodu. Když ovládnete vodu, vyprodukujete
energii a budete moci splnit smlouvy. Pečlivě promyslete každý krok, ale buďte připraveni rychle měnit své plány: taková je Přehrada!

Desková hra Přehrada je zaměřená na řízení zdrojů a strategické umisťování. Hráči soutěží o to, aby vybudovali své přehrady, vylepšovali je s cílem zvýšit kapacitu skladování vody a získali energii prostřednictvím tlakových tunelů napojených na turbíny. Každý hráč zastupuje jednu mezinárodní společnost, která získává nové stroje, inovativní patenty a inženýry. Hlavní myšlenka hry je soupeření o nejlepší lokality k zachytávání a využívání vodní síly řek v alpském regionu.

Rozšíření Projekt Leeghwater

Vodní revoluce se nepřestává valit…
Základy už jste se naučili, teď nastal čas posunout hru Přehrada na další úroveň! Projekt Leeghwater je první velké rozšíření této hry, přinášející nové a silné nástroje k dosažení vítězství. Využijte schopnost nizozemské společnosti, poznejte nové výkonné ředitele, zvažte kalkulovaný risk externích kontraktů a rozšiřte své možnosti díky zcela novým soukromým stavbám. Vodní revoluce je jako přívalová vlna: přestojíte ji a zvítězíte?

Nová společnost: Nizozemsko
Slečna Ellen Vos přináší novou desku společnosti a je připravena použít sílu dávno ztracené technologie čerpadel Jana Leeghwatera, díky které vymáčknete z každé produkce i tu poslední kapku energie!

Externí kontrakty
Jsou jako smlouvy, ale lepší! Obětujte vzácné stroje a získejte velké odměny: stavby zdarma či vítězné body! Ale zvažte riziko ztráty strojů, jinak sami sobě podrazíte nohy...

Noví výkonní ředitelé
Rozšiřte tým specialistů o čtyři nové výkonné ředitele. Vyzkoušejte nové a zajímavé kombinace a strategie!

Soukromé stavby
Zdá se vám deska managementu trochu těsná? Postavte si novou! Na dodatečné desce managementu najdete nové a vzrušující akce s náhodně vybranými destičkami soukromých staveb. Vytvořte větrnou elektrárnu a zvyšte produkci energie, postavte laboratoř a ovládejte své konstrukční kolo nebo se staňte vládcem energie díky řídicí
centrále!

Rozšíření Geologické podmínky

Geologické podmínky je mini-rozšíření pro hru Přehrada, které do hry přináší novou úroveň výzev a další rozmanitost. Nádrže budou mít nově vlastní charakteristiky a rozdílnou obtížnost při používání nebo stavbě určitých prvků. Také poskytne určitý efekt spojený s daným prvkem. Toto rozšíření lze použít se všemi mapami hry a je kompatibilní se všemi dosud vydanými rozšířeními (tj. Projekt Leeghwater, Nile Affair, Mapa pro 4–5 hráčů, New Lands – The Colorado Connection a další).

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Charitativní aukce

Stanice Paranoia - dobročinná aukce
Stanice Paranoia - dobročinná aukce
Akt. cena: 1800
Končí za: 5 dnů

Všechny tyto aukce >>

Vybíráme z Bazaru

Duna: Tajemství rodu
Duna: Tajemství rodu
Akt. cena: 85 Kč
Končí za: 3 dny

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas