REXHRY: Oznámení hry Stickers

Autor: Ondřej Podavka | 4.8.2024 | 1

Vydavatelství REXhry oznámilo vydání rodinné legacy hry typu set collection Stickers autorky Béy G. Renard s ilustracemi od Oliviera Derouetteau.

Hráči se ve hře snaží nasbírat co nejpočetnější sady od jednotlivých druhů zvířat: za každý druh obdrží určitý počet bodů hráč, který má od příslušného druhu nejpočetnější sadu karet (hráč na druhém místě dostane méně bodů, další hráči nezískají nic); počet bodů udělovaných za jednotlivé druhy se rozlosuje na počátku hry, v jejím průběhu s ním však lze manipulovat. Ve svém tahu si hráči nejprve vezmou jednu kartu z nabídky, poté vynesou sadu karet téhož druhu. Nakonec hráči jednak provedou efekt určený počtem vynesených karet, jednak aktivují případné kombo, tj. schopnost karty na vrchu právě vynesené sady karet. Na konci hry jsou rozděleny body za jednotlivé druhy zvířat a po jednom bodu za každou hvězdu na kartách a je určen vítěz. 

Hra dále obsahuje obálky se samolepkami, které se po dohrané partii lepí na přehledovou kartu komb a na jednotlivé karty. Do hry se tak přidávají nová pravidla, karty získávají schopnost kombo spustit a celá hra se postupně proměňuje.

Hra je určena dvěma až čtyřem hráčům od 8 let, herní dobou 15 až 30 minut.

Trolí hlídka

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Charitativní aukce

Válka o prsten: Páni Středozemě - dobročinná aukce
Válka o prsten: Páni Středozemě - dobročinná aukce
Akt. cena: 1350
Končí za: 5 dnů

Všechny tyto aukce >>

Vybíráme z Bazaru

Wutaki
Wutaki
Akt. cena: 11 Kč
Končí za: 1 den

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas