FOX IN THE BOX & REXHRY: Poslední holka skladem!

Autor: Ondřej Podavka | 21.9.2024 | 1

Vydavatelství Fox in the Box a REXhry naskladnily a rozeslaly do obchodů hororovou sólohru Poslední holka od A. J. Porfiria a Evana Derricka.

Hra vychází z typu filmové postavy typické pro hororový žánr ‒ ženské protagonistky a poslední přeživší z původní skupiny, která ve filmu objeví své schopnosti, díky nimž projde proměnou z bezmocné oběti a nakonec se jí podaří zabijáka buď zneškodnit, nebo mu uniknout. Podobně i ve hře musí hráč v roli poslední dívky čelit vrahovi: zatímco ten na ni bude útočit a bude vraždit i ostatní postavy, bude se dívka pohybovat v daném prostředí, hledat předměty, které by jí mohly pomoct, a případně se pokoušet o záchranu možných obětí násilníka, které jí po vysvobození mohou poskytnout užitečné výhody. Zároveň s tím se dívka bude snažit uniknout zabijákovi, ale nakonec jej bude muset konfrontovat ‒ pro vítězství je nutné jej usmrtit; naopak jestliže padne i ona za oběť jeho vraždění, hra končí prohrou. 

Hru tvoří jednak Přehrávač, tj. základní krabice, obsahující základní komponenty nutné (avšak nikoli postačující) pro hru, jednak kazety se jednotlivými filmy ‒ rozšíření obsahující prostředí hry, jednu postavu vraha a dvě postavy poslední dívky. Hra vyžaduje kromě Přehrávače jednu z kazet, jichž vychází celkem pět: Krvavý hezký stezky, Duch v panství Křížů, Masakr v posvátných hájích, Prokletá pouť a Hrůzné sny v Javorové ulici; obsah různých kazet lze též kombinovat. Spolu s nimi vychází také malé rozšíření Hrůza shůry. 

Hra je určena jednomu hráči od 14 let, herní doba se pohybuje od 20 do 60 minut. Pro více informací o hře vizte její popis zde.

Trolí hlídka

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Charitativní aukce

Válka o prsten: Králové Středozemě - dobročinná
Válka o prsten: Králové Středozemě - dobročinná
Akt. cena: 1200
Končí za: 5 dnů

Všechny tyto aukce >>

Vybíráme z Bazaru

Galaktické aliance s insertem od Inserty Herman
Galaktické aliance s insertem od Inserty Herman
Akt. cena: 420 Kč
Končí za: 10 hodin

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas