Autor: Zeus | 31.7.2024 | 0

V odlehlých končinách Spojených států se nachází bývalý zlatý důl. Před několika lety se zde našla vzácná rostlina, kvůli které se z dolu stalo soukromé a utajené výzkumné zařízení. Malý tým vědců bažících po slávě zde s rostlinou prováděl nelegální genetické experimenty až do chvíle, kdy se vzácný exemplář proměnil v hladovou masožravou rostlinu schopnou rychlého růstu. Během okamžiku ovládla laboratoř a zabila jednoho z vědců.

Nyní do těchto pustých končin zavítala trojice dobrodruhů, která se vydala prozkoumat i taje náhodně objeveného dolu... Vrátí se ještě někdy na denní světlo?

Rozšíření Amorphous Peril pro semi-kooperativní hru Terrorscape do hry přináší kompletně novou herní mapu podzemní laboratoře (ve dvou exemplářích – jeden pro zabijáka a jeden pro přeživší) s několika novými herními prvky:

  • Skříňku první pomoci, kterou může přeživší využít k vyléčení se a odstranění všech svých žetonů strachu. A to bez toho, aby zabijákovi prozradil, kde se nachází. Bohužel je pouze na jedno použití.
  • Sterilní místnost, která vždy prozradí zabijákovi, když do ní nějaký přeživší vstoupí. Při vstupu do ní musí přeživší umístít žeton hluku.
  • Zablokované dveře, které hned od začátku hry blokují průchod mezi hlavní laboratočí a místností s generátorem.

A také 2 nové zabijáky, kteří jsou tematicky spojeni s genetickými experimenty prováděnými v této laboratoři:

  • Strangler (Škrtič) – masožravá rostlina, která má k dispozici 5 žetonů semínek. Ty může na herní plán umisťovat pomocí karet svých schopností a následně je pomocí dalších karet schopností využívat. Například na přesun sama sebe do lokace s tímto žetonem, nebo může zranit všechny přeživší, kteří se nachází v lokaci s kterýmkoli tímto žetonem.
  • Unidentified (Nepoznaný) – tento pravděpodně plaz se může v průběhu hry posilovat permanentním odstraňovanám svých karet ze hry (např. schopnost Metamorfóza mu umožní za odstranění 2 svých karet získat permanentně 2 body síly). Navíc si tím může zmenšovat balíček svých karet, a tím zrychlit zvyšování své úrovně. Navíc na 2. a 4. úrovni si vybere vždy 1 ze 4 karet evoluce (ty mu zesilují různé schopnosti). A na 3. úrovni si do balíčku schopností přidá jednu ze dvou dosud zamčených karet schopností.
Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Charitativní aukce

Valhalla - dobročinná aukce
Valhalla - dobročinná aukce
Akt. cena: 2250
Končí za: 5 dnů

Všechny tyto aukce >>

Vybíráme z Bazaru

Prodám Salt & Sail
Prodám Salt & Sail
Akt. cena: 590 Kč
Končí za: 7 dnů

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas