Kingsburg

Prodávané předměty: Kingsburg (Second Edition) od Galakta
Prodávající: Thant [bazar index: 6 0 0 ] zobrazit všechny inzeráty prodávajícího
Stav hry: Nové pouze rozbalené
Cena: 500 Kč
SafeTrade: Prodejce nabízí možnost obchodu formou SafeTrade (Jak to funguje?)
Příhozů: 0
Nejvýše přihazující: -
Končí za: 5 dnů (28.9.2024) - může se s příhozy posouvat

Kingsburg je druhá edice výborné kostkové hry z období středověku. Hráči se stávají správci území, které jim svěřil král. Jejich úkolem je nejen rozvíjet svou provincii, ale především bránit království proti nepřátelům. Hra má novou grafiku a oproti původní hře obsahuje šest rozšiřujících modulů.

Království Kingsburg je ohroženo! Vetřelci se shromažďují u hranic, aby přepadli a vyplenili království. Král vás vybral, abyste si vzali na starost provincii u hranic: budete mít za úkol řídit provincii a pomoci při obraně království. Abyste mohli tento úkol vykonat, budete muset přimět rádce a královskou rodinu, aby uvolnili zlato, dřevo, kámen a vojáky, abyste mohli expandovat a ochránit vlastní zem. Nejste však jediným správcem, který se domáhá pomoci rádců! Ostatní hráči se rovněž snaží shromáždit nejlepší zdroje pro vlastní teritoria. Dokážete je přechytračit a získat tak, co potřebujete?

Krále jistě potěší, necháte-li zhotovit jeho sochu. Na druhou stranu vaši vojáci potřebují nová kasárna a šéf obchodnického cechu chce vystavět nové tržiště! Jak dlouho můžete upřednostňovat ekonomický růst na úkor obrany? Jakou cestu zvolíte – více vojáků nebo silnější zdi? Výběr je pouze na vás! Jen jediný správce se nakonec může stát jedním z králových rádců. Budete jím vy?

Kingsburg je skutečně napínavá hra. Přetřásání kostek v ruce již nikdy nebude takové jako bývalo. Klíčem k vítězství v této hře je hodit na třech kostkách pokud možno tu nejvhodnější kombinaci čísel, díky které budete moci obsadit vhodné postavy královského dvora. Pokud je dostanete pod svou ochrannou ruku, darují vám suroviny, bojovníky nebo pro vás vykonají například špionáž. Za suroviny si budete stavět budovy, jenž vám v následném postupu důrazně pomohou. A také převážně za ně budete získávat výherní body. Na konci každého herního roku vás čeká nájezd nepřátelských armád a na vás bude ho prostřednictvím vojenských budov a nakoupených vojsk odvrátit. Takový atak zombií či orků ještě jde, ale když vám na bránu klepou draci... no uvidíte sami.

Hra je pouze rozbalená z fólie. Nehraná. V polštině.

Osobní předání: Orlová
Zasílám do ČR: ANO (Zásilkovna +79Kč) po předchozí platbě předem na účet.
Zasilám do SK: NE

přidáno: 21.9.2024 23:52:06

přidáno: 21.9.2024 23:52:07

přidáno: 21.9.2024 23:52:08

Přihodit Budete vyzváni k zadání částky.

Charitativní aukce

Válka o prsten: Válečníci Středozemě - dobročinná
Válka o prsten: Válečníci Středozemě - dobročinná
Akt. cena: 2000
Končí za: 3 dny

Všechny tyto aukce >>

Vybíráme z Bazaru

Aquatica, nová, PL, SVK návod
Aquatica, nová, PL, SVK návod
Akt. cena: 650 Kč
Končí za: 17 hodin

Nejnovější otázky

další >>

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas